GDN-27-150-8-SC mam 2 takie głośniczki i pytanie co dalej... chodzi mi kolumny stereo.. jakie średnie i wysokie nie dużym kosztem? odradzono mi z stx...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GDN-27-150-8-SC... jakieś pomysły na dobre stereo??
Collapse
X
-
Jak ma być tanio to możesz spróbować z ARX 150-08/8 jako średnio tonowy, a na góre GDWK 10-200-8PJ z STX'a. Tylko te głośniki trzeba będzie dość mocno tłumić bo mają sporo większy SPL od tego GDN-a. Kopułka ma 6dB więcej, a ARX 4dB. Poza tym akurat ten GDN nie jest najwyższych lotów i spotkałem się z opinią że jest mułowaty.
-
nie ma tam takiego głośnika...ARX 150-08/8, czy chodzi o ten?
http://www.audio-sklep.pl/produkt.php?id_prod=203
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ZigrinGDWK 10-200-8PJ z STX'a. Tylko te głośniki trzeba będzie dość mocno tłumić bo mają sporo większy SPLZamieszczone przez dR.LasCaco znaczy mocno wytłumić??Zamieszczone przez LangustaWłożyć dużo wytłumienia (np. wełny) do obudowy
Zamieszczone przez dR.LasCagdzie można tego arx zamówić?
Skomentuj
-
wzmak usher przerabiany 2x 70wat, ale będzie inny..jeszcze są jakieś propozycje co do głośników?
[ Dodano: 2007-07-26, 16:11 ]
a potrafił by ktoś wykonać zwrotki do takich głośników?? to daleko idące plany, bo jeszcze muszę je kupić, a to dopiero za miesiąc... ale chciałbym wiedzieć też orientacyjnie ile by takie zwrotki kosztowały...
Skomentuj
Skomentuj