Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak zbudować własną kolumnę do gitary basowej?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak zbudować własną kolumnę do gitary basowej?

Witam,

Temat mówi sam za siebie, mam zamiar zbudować własną kolumnę do gitary basowej. Przeszukiwałem Internet w poszukiwaniu jakichś zrozumiałych opisów, ale niestety zasypywałem się coraz to trudniejszymi wyrazami i nic z tego nie wyszło;/ . Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w wyliczeniu potrzebnych parametrów oraz o polecenie mi sklepów on-line gdzie będę mógł się zaopatrzyć w potrzebne komponenty elektroniczne. Do rzeczy... Chcę zbudować kolumnę o takiej budowie i podobnych parametrach, na głośnikach Celestiona i takim Hornie. A wszystko to pod TEN wzmacniacz:)

Byłbym wdzięczny jak pomożecie mi koledzy w obliczeniu odpowiedniego wymiaru kolumny, pomożecie wybrać odpowiednie podzespoły elektroniczne oraz powiecie co do czego przylutować etc:)

Pozdrawiam:)

Zamieszczone przez peti666
    Byłbym wdzięczny jak pomożecie mi koledzy w obliczeniu odpowiedniego wymiaru kolumny, pomożecie wybrać odpowiednie podzespoły elektroniczne oraz powiecie co do czego przylutować etc:)
    1. musisz mieć parametry T-s tego celestiona.
    2. wrzucasz je do progeamu winlds (czy jakos tak) dostępny w tym serwisie)
    3 wyliczasz obudowę

Skomentuj

Programik dobry co prawda powychodziły mi jakieś dziwnie małe wymiary:P no ale mimo wszystko dzięki :)

Skomentuj

Czaruję...
      X