Zamieszczone przez hdhmr
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny podłogowe do pokoju 12m^2
Collapse
X
-
Przepraszam myślałem że to cena za parę.
A co sądzicie o tych Usherach? Warto dołożyć?
http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Kwestia gustu, tyle że je trzeba wręcz połączyć conajmniej z http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt ,są nieco trudniejsze jeśli chodzi o zwrote bo mimo małego rozmiaru podział musi być relatywnie nisko.
Skomentuj
-
jak już mówiłem na początku to mają być podłogówki, czy wykorzystana będzie cała kolumna czy po prostu będzie odcięta w środku tak aby wyszedł litraż jak w monitorach?
czy na pewno ten zestaw byłby najlepszy do muzyki jakiej słucham? czytałem różne opinie na temat monitorków 520 ushera (kuszą mnie jeszcze te Vify XT19, bo o tych usherach na razie nic nie słyszałem, a o vifach same dobre opinie). Przepraszam że tak cały czas tylko zadaje pytania, ale nie należe do bogatych osób, a kolumny to będzie już inwestycja na długie lata, a nie chciałbym się zawieść.
Pozdrawiam!
Michał
Skomentuj
-
za 500zł nie kupisz nic, tylko jakieś vk i to też małe monitorki.
500pln ???? nic lepszego ???
prosze bradzo - aukcja zakonczyla sie 2 tyg temu - ale za 300pln masz konkretny sprzet na moarkowych przetwornikach !
patrz adres :
http://www.allegro.pl/item230706800_...s_polecam.html
za ta kase co kupisz ? glosniki do monitorow - jakie ? - tesle ? , do tego koszty budowy - deski zwrotnice, fornir, kable, lakier, robocizna ????
nie porownoj tego do monitowrkow igod'a na tesli arn150 plus arv'ka ! (nie ublizajac igod'owi - projekt jest dobry..... ale)....
za ta kase mozna miec uzywki o kilka klas wyzsze - diy nie jest zawsze najlepsza opcja w stosumku jakosc/cena!
w w/w linku mamy cos innego - kolumienki stare ale jare i graja napewo lepiej od wielu konstrukcji DIY w tej cenie !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hdhmrak już mówiłem na początku to mają być podłogówki, czy wykorzystana będzie cała kolumna czy po prostu będzie odcięta w środku tak aby wyszedł litraż jak w monitorach?
Zamieszczone przez hdhmr(kuszą mnie jeszcze te Vify XT19, bo o tych usherach na razie nic nie słyszałem, a o vifach same dobre opinie)
Jeśli już zmieniać to nie na 19, a na xt25, tyle że trzeba by znów projektować zwrotkę.
seegi, owszem, czasami można coś kupić tanio na allegro, a czasem nawet baardzo tanio, z tym że taka okazja nie zdarza się często - to po 1, a po 2 - nie sądze żeby ten ktoś sprzedał je za 300zł. Czasy gdy na allegro można było kupić coś pare razy taniej niż w inny sposób dawno minęły. Teraz wylicytujesz coś za 200zł , sprzedawca mówi że to za malo i chce 500zł a jedyne co możesz wtedy zrobić zgodnie z regulaminem to odstąpić od kupna i ew dać nega, tyle że każdy boi się tego jak ognia bo wie że dostanie taki włąśnie komentarz w odwecie i cała sprawa kończy się bardzo szybko bez konsekwencji dla sprzedającego. Nie liczcie na frajerów bo się można przeliczyć.
(pozatym odrazu widać - po godzinie zakończenia aukcji że gość przed czasem zakończył)
Skomentuj
-
takero
(pozatym odrazu widać - po godzinie zakończenia aukcji że gość przed czasem zakończył)
sory za off topic...
w woli wyjasnienia, powyzsza aukcja zakonczyla sie normalnie, i za te 300pln kolumny znalazly nowego wlasciciela... - wiem, bo siedzialem do 2giej w nocy, gryzlem pazory i pol paczki fajek wypalilema na koniec zostalem przebity o dwadziescia pare zlotych.
Skomentuj
-
i tak nie sądze żeby ktoś za tyle to sprzedał, był czas , zresztą w te wakacje że ja polowałem na takie okazje , jednak w 9 na 10 przypadków sprzedający mówił że cena jest za niska i nie sprzeda, a jak coś to niech to zgłoszę na allegro lub pójdę do sądu. Gra nie była warta czasu który na to poświęcałem , no i nerwów... Na tej aukcji nie widze fot, jak dla mnie to już jest jakiś znak.
Skomentuj
Skomentuj