Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDWK-10-200-8-AX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

irku, czas niejest najwazniejszym kryterium (oczywiscie zleceniodawcy a nie Twoj), wazne aby powstala dobra zwrotnica ...no i ktos wiarygodny sie wypowie o tym glosniku

Skomentuj

czyli jak bym ci podzucil moje kolumny albo same gloniki to zrobil by zwrotki idealne do 2x ax niski i 1 ax wysoki to jedno a drugie jeden ax niski i jeden ax wysoki ?? no i jak z kasa czy i jesli tak to ile??

[ Dodano: 2007-10-01, 23:12 ]
      irek, podaj mi na priva swoj nr tel komorkowego bo chyba bedziesz musial dzialac :P czyli zwrotki pod te kombinacje testy glosnikow itd a przez forum to nie rozmowa

[ Dodano: 2007-10-02, 01:14 ]
      bo do ciebie mozna miec zaufanie i jednak sporo wiesz i wiem ze ty zrobisz to najlepiej no i co wazne mieszkasz blisko mnie i nie musze wysylac tego czy wozic gdzies daleko i prosilbym cie zebys sie jakos ze mna skontaktowal lub podal ten nr tel to bys cos zadzialal z tymi glosniczkami ja bym ci podrzucil je albo nawet caly moj zestaw i bys zrobil te zwrotki pod ax wysoki i niski no i zbadal co warte te glosniki wysokotonowe bo jednak ty sie na tym znasz... pozdrawiam

[ Dodano: 2007-10-02, 21:46 ]
      i czy odpowie mi ktos jaki wplyw co moze byc nie tak jak podlacze te glosniki do tej zwrotki co mialem co oznacza ze nbei pokaza tego co potrafia?? co sie dziej edokladnie jak zwrotka nei jest idealna prosze odpowiedzcie... bo ta zwrotka byla do aj-tki a chce dac wysoki ten nowy ax co z nim bedzie wytlumaczcie mi dokladnie

Skomentuj

Czaruję...
      X