witam, jako że właśnie wprowadzam sie do większego pokoiku i w końcu mam dużo miejsca dla siebie postanowiłem złożyć suba, po dłuuuuugich poszukiwaniach, czytaniu opinii i własnych rozmyślaniach wybór padł właśnie na GDN 30/120/1, powód - banalny
mogę go tanio dostać
po kilku dniowych zmaganiach z winisd i męczeniu PawłaS wyszło mi że powinien dobrze zagrać w budzie 70l, strojony br 10cm średnicy i 19cm długości na 35Hz
ten głośnik nadaje się w ogóle na suba do domu? ma grać przy komputerze i będzie odtwarzał głównie mp3 i pomagał kolumienkom przy oglądaniu filmów, pokoik 17m˛, będzie zasilany mostkiem tda7294
prosze o opinie zarówno na temat tego głośnika jak i tego co mi wyszło w winisd
liczę na czyjeś zainteresowanie - nie poradzę sobie sam :)
a może lepiej było by zainwestować w jakiegoś stx'a 30cm? tylko z tego co sie naczytałem są one strasznie "watorzerne" i potrzebny by był do nich spory wzmacniacz

po kilku dniowych zmaganiach z winisd i męczeniu PawłaS wyszło mi że powinien dobrze zagrać w budzie 70l, strojony br 10cm średnicy i 19cm długości na 35Hz
ten głośnik nadaje się w ogóle na suba do domu? ma grać przy komputerze i będzie odtwarzał głównie mp3 i pomagał kolumienkom przy oglądaniu filmów, pokoik 17m˛, będzie zasilany mostkiem tda7294
prosze o opinie zarówno na temat tego głośnika jak i tego co mi wyszło w winisd
liczę na czyjeś zainteresowanie - nie poradzę sobie sam :)
a może lepiej było by zainwestować w jakiegoś stx'a 30cm? tylko z tego co sie naczytałem są one strasznie "watorzerne" i potrzebny by był do nich spory wzmacniacz
Skomentuj