Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki CA w zastosowaniach domowych?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez umberto
    Że coooo?Chyba nie wierzysz w te paplania marketingowe wydrukowane na super papierku.TVM zabija te herzte pod względem spl-u,o jakości brzmienia to nawet nie wspomnę.
    Mówiłem że oceniałem je w porównaniu do reszty zestawu w jakim grały :-) Buszmeny i alphardy. Teraz trochę już zapomniałem jak to one się zachowywały dlatego pytałem co i jak.

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
      Głośniki CA w zastosowaniach domowych
      Pomysł nie jest taki wcale głupi. Inwestujac w jakies lepsze zestawy np Mivoca hQ lub Helixy dark blue do tego porobić pomiary parametrów midwoofera zaprojektowac dobra zwrotke i mógł by byc ciekawy zestaw co prawda basu najniższego nie bedzie ale wyższy z małym podbiciem i już ładny wykopik mamy

Szczerze sie przyznam ze i ja o czymś takim myślałem ale na zestawiku Mivoc hq 13020. Zestaw dośc tani i jeżeli uda sie z tego coś fajnego wyciagnać moze być niezła alternatywa np dla ARN150 chociaż o zupełnie odmiennym charakterze.

Zamieszczone przez umberto
      Tylko z tego co wiem sa nie do dostania.
      Przynajmniej w Polsce umberto a ty skąd je wytrzasnołeś?? Moze załatwiłbyś kolegom z forum

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
        umberto a ty skąd je wytrzasnołeś?? Moze załatwiłbyś kolegom z forum
        kupil je na allegro jak jeszcze slusarczyk je mial. niestety teraz nikt ich nie sprowadza

Skomentuj

Czaruję...
        X