Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Parametry AXX 1010

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Parametry AXX 1010

Przeszukałem forum i znalazłem sporo wątków i opinii na temat AXX 1010, natrafiłem też na symulacje.
    Producent nie podaje na stronie wszystkich parametrów do wprowadzenia w WinISD. Nie znalazłem tych parametrów na innych stronach, ani na tym forum.
    Chciałbym ten głośnik posymulować sobie. Czy macie parametry TS AXX1010? Może ktoś ma pomierzone, nie tylko katalogowe? Może ktoś podeśle mi plik do WinISD?

Pozdrawiam

Wystarczą qts, vas i fs, a te producent podaje.
    Zresztą nie ma co symulować skoro znane są już najlepsze , przetestowane aplikacje dla tego głośnika.

Skomentuj

Zamieszczone przez Takero
      Wystarczą qts, vas i fs, a te producent podaje.
      Wpisywałem tylko te podane przez producenta, ale WinISD nie pozwalał mi zapisać pliku z nowym głośnikiem, zgłaszał jakieś braki. Może jestem zbyt zmęczony, wrócę do tego jak będę wyspany.
      Zamieszczone przez Takero
      Zresztą nie ma co symulować skoro znane są już najlepsze , przetestowane aplikacje dla tego głośnika.
      Czytaj dokładnie. Prosiłem o parametry głośnika. Jak bym chciał słuchać mądrowania się to bym włączył TV. Jak nie chcesz lub nie możesz pomóc to się nie mądruj. Wyobraź sobie, że można symulować głośnik nie tylko po to, żeby zbudować nową obudowę, ale również w celu zasymulowania jak się sprawdzi w gotowej, fabrycznej obudowie jako zamiennik innego, bezpowrotnie uszkodzonego, nie możliwego do kupienia głośnika.

Pozdrawiam

Skomentuj

Może wiesz, może nie wiesz , ale to co pokazuje winisd z tym co się dzieje w samochodzie to 2 różne światy , a charki nie są nawet do siebie zbliżone w najmniejszym stopniu. Bass box pro dopiero daje jakieś tam pojęcie zbliżone, ale to też nie to - zresztą sprawdź sam.
        To tak tytułem informacji.

Jesteś niewyspany, w złym humorze, a może wręcz przeciwnie ? Mnie, ani nikogo innego tutaj to nie interesuje, spuść lepiej z tonu bo forum to nie miejsce na które przelewa się swoje humory.

Skomentuj

Czaruję...
        X