Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak to ustawic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak to ustawic

Witam wszystkich jestem nowy na forum :) mam nadzieje ze sie na was nie zawiodę

Powiedzmy tak
    Sharp 6000 - końcówka mocy impedancja min 8Ohm
    3 kolumny
    250 litrów - w niej 2 x 10" *Ohm, średni i wyskoki
    125 litrów - Alphard hw 1800 18" 4Ohm
    Tuba 70 litrów -12" 4Ohm
    Pokój 4mx3m wys 2,5m Na 3 ścianach panele na 4 nie
    Szafa i wyrko :)
    Jak potrzeba zrobię rys ;}

Teraz tak jak to wszystko ustawić tak żeby pięknie grało i było stereo :P i do tego końcówka sie nie przeciążała, jak połączyć głośniki
    I jeszcze jedno czy jest jakiś korektor komputerowy aby korekcja była zawsze bez względu na to jakiego odtwarzacza używam i nie chodzi mi o ten sh** który jest ze sterownikami

Kto pomoże i co ważniejsze będę słyszał różnice ma u mnie piwo :)

ustaw to w piwnicy, albo na smietniku, zrob jakis sprzet ktory gra i bedzie wspolpracowal ze wzmakiem.
    - uslyszysz roznice.

Skomentuj

O Boshe to jest jakas pomyłka :roll: w takim skromnym pokoju takie glosniki masz 10" hmmm nom jestem ciekaw jaką masz tą "Tube".

Jestes nowy to zapraszam do zobaczenia działu własne konstruckje pózniej do artykułów na stronie głownej- i jak stwierdzisz ze twój dotychczasowy sprzet to ........
      wtedy to ja tobie postawie piwko :mrgreen:

Skomentuj

ja bym tego nie ustawiał, a wystawił, najlepiej na allegro ;]

Skomentuj

guma2101, to jest jeszcze miejsce żeby ktoś mógł wejść do tego pokoju :shock:
          Nieważne jakbyś ustawił to nigdy nie będzie dobrze grało. Niestety...

Skomentuj

Wystaw na allegro ??
            Skoro tak wygląda twoja rada to co proponujesz w zamian bo argument że to nie będzie dobrze grało lub to ze mam to wystawić mnie nie przekonuje
            :neutral:

Skomentuj

sorki, ale te kolumny które masz to tragedia,w dodatku każda jest inna...

Skomentuj

Kolego zrób tak jak ci napisałem wczesniej, albo najlepiej wez jak masz mozliwosc umów sie z kim(z tego roum) kto juz ma jakies pojecie w tym temacie wykonał kolumny pójdz do niego i po słuchaj jak grają one a twoje kolumny a wtedy zrozumiesz czemu my ci piszemy zebys je sprzedał.

Skomentuj

Czaruję...
                X