Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobre i mocne kolumny półestradowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zrób kolumny i wtedy dobieraj strojenie na ucho - tak będzie najlepiej, bo niestety winisd to tylko prosty symulator który za wiele nie możę.

Skomentuj

A zwrotnice tą z STXa czy inną????Chciałem JANBO do estradowych ale ponad 150zł za sztuke kosztuje:/

Skomentuj

Zamieszczone przez rumak_2006
        A zwrotnice tą z STXa czy inną????Chciałem JANBO do estradowych ale ponad 150zł za sztuke kosztuje:/
        jakbysmy zaczeli ci tlumaczyc jak to sie robi poprawnie to bysmy nerwowo nie wytrzymali... tak wiec kup dowlna zwrotnice tylko pozniej niemiaj pretensji ze to "zle gra"

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          jakbysmy zaczeli ci tlumaczyc jak to sie robi poprawnie to bysmy nerwowo nie wytrzymali... tak wiec kup dowlna zwrotnice tylko pozniej niemiaj pretensji ze to "zle gra"
          A czy ja cie prosiłem żebyś mi tłumaczył????Po prostu rysuje sie na paincie a ja daje to do elektryka i tyle.Na następny raz myśl zanim coś powiesz.

Skomentuj

Zamieszczone przez rumak_2006
            A czy ja cie prosiłem żebyś mi tłumaczył????Po prostu rysuje sie na paincie a ja daje to do elektryka i tyle.Na następny raz myśl zanim coś powiesz.
            i po raz kolejny sie mylisz :]

http://audiomania.info/articles.php?topic=2
            http://audiomania.info/articles.php?topic=4
            poczytaj troche to cie glowa rozboli :razz:

Skomentuj

Już mnie rozbolała:/Nie jestem elektrykiem i dla mnie to czarna magia :???:

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                radze nie odzywać się takim tonem do kolegów, którzy w dodatku próbują ci pomóc. jeszcze kilka takich aroganckich odzywek i posypią sie warny

Skomentuj

Czaruję...
                X