Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy oplaca sie dokladac $ do GDWK11/100 Tonsil zam. ARV 104

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czy oplaca sie dokladac $ do GDWK11/100 Tonsil zam. ARV 104

witam, czy oplaca sie dokladac pieniadze do GDWK11/100 Tonsil zamiast ARV 104, w szczegolnosci gdy budzet na monitorki jest juz przekroczony, czy jest sens dokladac do tego tonsila pieniadze, slyszalem ze on gra deliktaniej niz ta tesla, niestety nie mam gdzie posluchac tych glosnikow.

Ja właśnie testuje moje nowe manitorki na arv 104-03/8 i muszę powiedziać ze grają bardzo ładnie jak na tą cenę. Ja osobiście bym nie dokładał do tonsila i wziął bym tesle, ale to tylko moje zdanie.

Skomentuj

Ja bym dołożył ze względu na to, że ARV mają tendencje do palenia się.

Skomentuj

eee, ale jak tu spalic odcieciem na 5khz np. i 15 watowym wzm.

Skomentuj

nie ma sensu - jeśli i tak jesteś cienko z kasą - nie ma sensu. Wysokotonowa Tesla gra całkiem przyjemnie - mam 5 sztuk :) - i jeszcze żadna się nie spaliła (odpukać)

Skomentuj

Popieram Przemka. Umnie grają juz 2 dzień na pełnej mocy i dobrze sie spisują.

Skomentuj

ja bym jednak dołożył do tonsila, spaliłem już dwie arv'ki, narazie wymieniłem membrany i chodzą, ale wiadomo - moje zdanie

Skomentuj

a co im zrobiles ze je spaliles?

Skomentuj

pewnie je za nisko ciął:) Jak dasz wysokie odcięcie to powinno być w sumie oki.

Skomentuj

pewnie je za nisko ciął:)
                    fakt, pierwsza zwrotka byla fabrycznie dobrana, cieta na jakies 2500, masakra, a druga już byla cieta na jakies 3500, niewiem czemu padla, w kazdym razie teraz juz jest ok

Skomentuj

Czaruję...
                    X