Czytałem sobie ostatnio recenzję acuhorna i tam pisali że w tym projekcie znajduje się Tesla šC200... Czy to możliwe żeby nie były to ARZ-ety? Czy to tylko taki chwyt? :wink: A tak na marginesie, próbował ktoś kiedyś zapakować ARZ to jakiejś małej paki zamkniętej? Jak to może grać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głośnik z acuhorna
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.przeciez na ten temat bylo juz kilka naprawde dlugich tematow lacznie z budowa kopi acuhornow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dulin7w tubie jest juz calkiem ciekawie tylko wciaz brak tych wysokich mi delikatnie przeszkadza
Podpowiem tylko że ta aplikacja daje nam ogromny zysk na spl-u,wystarczy umieć to spożytkować :wink:
Skomentuj
-
ciekawostka: sprzedalem zestaw glosnikow samochodowych mojego brata. rano zabral mi wlasnie te ARZty i wsadzil je w polke do samochodu... teraz przyjezdza i wyskakuje z textem ze zmarnowal 340zl... zbiegam na dol i slucham... poprzednie odrobine nizej schodzily a pozatym to tesle sa nawet lepsze i sporo glosniejsze :mrgreen: (a to 8 ohm a nie 4)
Skomentuj
-
Oj daje daje, juz jedna tuba na dworze fajno gra sobie serio dzieki Umberto i Tomaszo ze istnieje takie "cos" :wink:
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
Kurde mysle i mysle ale jakos czasu malo i nie ma kiedy tego urzeczywistnic, aha no i trzeba sprzet pomiarowy zrobic ale ze nasze cudowne sklepy internetowe nie spiesza sie z wysylkami to czekam :cry:
Juz nawet mialem propozycje naglasniania sylwkow( po pokazaniu co 1 tuba robi na dworze) ale ja twierdze ze jak na imprezie nie wali po klacie to shit :razz:
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
Skomentuj