Witam serdecznie!! Długo nosiłem się z zakupem kina domowego do 2000zł.. wiem, że to nie wiele, ale w sumie nie chciałem wydawać więcej bo i tak nie zakładałem żeby to był sprzęt na dłużej niż 2 lata. Planowałbym zacząć całą zabawę, bo to jest taka odskocznia od wszelkich stresów, od dobrania głośników. Nie chciałbym kupywać głośników, amplitunera i wszystkiego co jest potrzebne w jednym momencie bo nie czuje takiej potrzeby:-) Najpierwsz chciałbym zrobić ładne obudowy.
Wymagania od dźwięku to dobra przestrzenność, bez piasku w wysokich tonach, jakiś basik z samych kolumn, oczywiście przyzwoita średnica i nie wygórowane koszty:-) Zestwa miałby być middle end na dłuższy czas. Więc jakie głośniki byście polecili do takiego zestawiku?? :mrgreen: I ewentualnie amplituner, który to napędzi :roll:
Wymagania od dźwięku to dobra przestrzenność, bez piasku w wysokich tonach, jakiś basik z samych kolumn, oczywiście przyzwoita średnica i nie wygórowane koszty:-) Zestwa miałby być middle end na dłuższy czas. Więc jakie głośniki byście polecili do takiego zestawiku?? :mrgreen: I ewentualnie amplituner, który to napędzi :roll:
Skomentuj