Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycje Konstrukcji

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Propozycje Konstrukcji

Cześć wszystkim! Obecnie jestem posiadaczem Suba na ravemaster 154 II 110 L buda i jestem zadowolony no ale można zawsze zrobić coś mocniejszego i lepszego
    Suba sprzedaje jutro za 1700 zetka więc troche kaski będzie aby sklepać coś dobrego.
    Zastanawiam się nad:
    a)Zrobieniem suba na głośniku visaton lub beyma
    b) Zrobieniem aktywnej pary kolumn trójdrożnych i basy napewno BSW ale wersja 30 cm , wysokie myślałem o perles i średnie również perles.

Dodam że masz Tonsile Zeusy podpięte pod wzmaka Pioneer A-656 Mark II no i teraz pozbyłem sie suba i przydało by się coś jeszcze;] czy dodatkowe kolumny aktywne były lepszym pomysłem niż subwoofer ? jak myślicie prosze o opinie i propozycje, z góry dzięki.

a) ja bym poszedł w stronę eminenca
    b) j.w. ew coś a'la WLM

Skomentuj

Albo zatubować coś ale nie znam sie na tym kompletnie ehhh

[ Dodano: 2007-11-14, 10:47 ]
      Witam! wybór padł na Beyme power 15 , wzmaka i głośnik już zamówiłem. Prośba do was jest taka, bude robie na 100 L netto i chciałem zrobić BR jako taki tunel jak miał colombo jak niektórzy nazwali to "szparką" ^^ . czy którys z was miał styczność z tym głośnikiem? chodzi o wymiary tego tunelu , wys, grubość i długość . nie znam sie na tym a nie chce sugerować się symulatorem.

Skomentuj

Czaruję...
      X