Zamieszczone przez jarko7
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sub do muzyki
Collapse
X
-
Hmm chłop ma rozsądny fundusz, a tu same budżętowe propozycje.
Przejrzyj oferte VISATONA, możesz znaleźć chocby takie cacuszko http://www.visaton.de/en/chassis_zub...iw250xs_8.html nie jest to możę 30 ale jak poryjesz to znajdziesz i 30. Opinii poszukaj na sieci bo o visatonie jest tego sporo.
pzdr
Skomentuj
-
dzięki za podpowiedzi!
visatona sprawdzałem, ale 30 już nie produkują. tiw250xs jest ok, ale do BR.
Hmmm, XXLS12 to już nie budżetówka :)
czyli teraz albo
1. XXLS12 8Ohm closed (750zł)
albo
2. XXLS12 DVC+MB (1180).
chyba jednak skończy się na 1.
a jaką objętość proponujecie?
no i czy uciągnie go mostek z LM3886?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rosiu82Przejrzyj oferte VISATONA, możesz znaleźć chocby takie cacuszko http://www.visaton.de/en/...tiw250xs_8.html nie jest to możę 30 ale jak poryjesz to znajdziesz i 30
Zamieszczone przez jarko7no i czy uciągnie go mostek z LM3886?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.Zamieszczone przez rosiu82Przejrzyj oferte VISATONA, możesz znaleźć chocby takie cacuszko http://www.visaton.de/en/...tiw250xs_8.html nie jest to możę 30 ale jak poryjesz to znajdziesz i 30
oooo no prosze, promocja jest i to tak na oko nawet fajna. sugeruje poczytac co w sieci piszczy o nim i jak cos dobrego to brac, a potem sie zastanawiac
Zamieszczone przez jarko7no i czy uciągnie go mostek z LM3886?
PS. Co do XXLS 12 wszedzie gdzie nie czytalem to ludziska pisza ze to do filmow jest stworzone.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rosiu82po raz kolejny okazuje sie ze wzmacniacze robi tylko Irek, to sie robi nachalne i meczace na tym forum. (sam mam jego sprzet i jestem zadowolony, ale miejcie litosc)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.Zamieszczone przez rosiu82po raz kolejny okazuje sie ze wzmacniacze robi tylko Irek, to sie robi nachalne i meczace na tym forum. (sam mam jego sprzet i jestem zadowolony, ale miejcie litosc)
Rzecz najwazniejsza, z postow jarko7 Wyraznie wynika ze chce zrobic wzmacniacz sam, a tobie nawet do lba nie przyjdzie zeby zaproponowac jakas konstrukcje typu DIY na forum ktore ma w nazwie DIY. Jak bedzie chcial kupic gotowy wzmak to sie spyta i wtedy bedzie ok, ale ty najwyrazniej na sile probujesz zamienic forum w sklep. Ps. matronix to tez gotowiec.
Jaro jesli chcesz budowac wzmaka sam to zainteresuje sie konstrukcjami typu Holton, Hexft, moze symek na 2 parach. Ale najpierw wybierz glosnik.
pzdr
Skomentuj
-
Spokojnie panowie :)
Fakt, chcę sam zbudować wzmaka, a jako że udał mi się GC, myślałem że w mostku da radę. Słyszałem że LM3886 w 2 mostkach napędzi XXLS12 DVC (po mostku na cewkę), ale jeden mostek chyba nie starczy z tego co piszecie.
Zainteresuję się w takim razie podanymi przez Was konstrukcjami. Ale naprawdę 150W w sinusie starczy :)
Apropos TIW300XS - faktycznie jest, ale Qts=0,29, a ja szukam głośnika bardziej do OZ...
Skomentuj
-
[quote="Pawel S."]rosiu82, cos chyba masz zly dzien...
a co do 500W symka to podalem przyklad jaki zrobil sobie zibi ;]
Przyklad z dupy, a co do mojego zlego dnia to hmmm.... jakbys potrafil czytac ze zrozumieniem czego oczekuja ludzie zamiast zapętlać się w ograniczeniu do jedynego slusznego wzmaka to moze bym mial lepszy dzien.
Jarko tobie poradze najpierw max poczytac w sieci co ludzie pisza, a potem na forum dopytywac o to czego nie znalazles.... z mojego doswiadczenia wynika ze to jet najlepszy sposob masz wiedze szybko, z roznych zrodel i mozesz ja porownac.
pzdr
Skomentuj
Skomentuj