Jak dla mnie isobaric na 4 głośnikach jest bez sensu...why?? W isobaricu względem normalnej konstrukcji tracimy 3 db, odrabiamy te 3 db dokładając drugą pare głośników jednocześnie zwiekszając 2 razy obudowe...suma sumarum mamy taką samą skrzynke jak dla jednego głośnika, taką samą efektywność, tylko wiecej mocy...jak dla mnie sie nie opłaca :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głosnik do 12mk
Collapse
X
-
Jest w tym trochę racji...ale biorąc pod uwagę niską cenę głośników i to, że w drzwiach będa siedziały MDS08...więc trzeba troszkę głośniejszego suba. Oczywiście mógłbym wsadzić XAW310HC, ale potrzebne mi jest miejsce w bagażniku, a 15l skrzynka prawie go nie zabierze - zwłaszcza, ze będzie zlokalizowana pomiedzy fotelami z tyłu. :razz:
Wracając do problemu autora postu: szukaj raczej pośród 20cm, masz już 3 rozsądne propozycje
Przed świętami będę miał również MDS08, ale jeszcze ich nie słyszałem, także nie wiem jak to zagra w domu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.no a niby po co sie robi naglosnienie w samochodzie??;>
a tak na powaznie, to napisałem tak, bo piszesz mi jakieś bzdury, że nie mam kasy...nawet jesli, to co za problem ją zdobyć?
W Polsce to normalka, że sprzęt sie buduje stopniowo, krok po kroku. Najpierw skompletowałem głośniki, bo akurat miałem okazje kupic je w dobrej cenie, potem kupiłem okablowanie,maty... przyjdzie czas i na wzmacniacz.
Skomentuj
Skomentuj