Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płyty ... cena

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Płyty ... cena

Witam.. Panowie juz od dawna zastanawiam sie nad budową kłasycznych podłogówek wysokich na 1metr .. Czy mozecie mi podac przyblizoną ceną gotowych dociątych płyt wióropwych 18 mm. Np w Castoramie :) z góry dziękuje i pozdrawiam

Ok. 22 pln.

Skomentuj

ja za 2 metry kw. zapłaciłem 40zł ... przycięcie 10 zł dwie płyty po metrze kw.

Skomentuj

ja za kawałek 2x2,5m zapłaciłem 70zł :???:

Skomentuj

ja za kawałek 2x2,5m zapłaciłem 70zł
          Czyli 14 pln za m^2...dobra cena :) W obi m^2 kosztuje 23 pln, przycięcie gratis.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
            przycięcie gratis.
            mi nawet nie chcieli przeciąć na pół żebym na przyczepkę samochodową mógł włożyć. A kupowałem w bacie

Skomentuj

wioroficjalnie kosztuje u mnie ok 18zl. ja jednak kupuje juz przyciety w takiej cenie
              ostatnio za obudowe 25litrow z MDFu placilem 40zl a za 30litrow 50zl :P

Skomentuj

Kraków - najtańszy z jakim się spotkałem to castorama. Docinają bezpłatnie i nie płacisz za odpadki.

18mm kosztuje 19,25zl :)

Skomentuj

no to dobra cena. tylko teraz pytanie czy maja dobra pile?? np w nomi nigdy wiecej niekupie przycinanych plyt. na kawalku 30x26cm po obroceniu drugiej plyty odchylka naroznikow wynosila jakies 3-4mm :lol:

Skomentuj

a u mie 26zl za metr... w bricomarche, jedyny sklep w mojej okolicy gdzie maja taka plyte no i tylko 18mm, a za ciecie sobie zycza 2zl (albo 4, nie pamietam juz) za mb

Skomentuj

Ja dość często kupuję płyty w Castoramie w moim mieście (Poznań)- wiórowa 18 mm kosztuje coś około 23 zł/m˛, MDF`u niestety chyba nie mają. Jak na razie wszystkie kawałki jakie zamawiałem były bardzo dokładnie docięte - castorama ma 2 piły panelowe Striebig - starszą i nowszą ale obie w miarę ustawione i z pokasowanymi luzami na prowadnicach - powtarzalność i dokładność detali.

Skomentuj

Zamieszczone przez los_sandalos
                        castorama ma 2 piły panelowe Striebig - starszą i nowszą ale obie w miarę ustawione i z pokasowanymi luzami na prowadnicach - powtarzalność i dokładność detali.
                        Dokładnie, u mnie to samo :))

Skomentuj

W Obi na radzymińskiej mnie już znają ;]
                          Ale od zawsze cieli tam równo.
                          Tylko interesuje mnie jak to jest z tymi minimalnymi formatkami, niby piszą że 20x20cm, ale na większej długości tną nawet 15cm...

Skomentuj

W Castoramie najmniejszy wymiar to zdaje się 100 mm.

Skomentuj

To ja dziisaj bylem gdzie robią meble na wymiar i gosc powiedzial ze 40 zł za metr kw. ciecie gratis... i najwczesniejszy termin 10 styczeń ... :PP jak myslicie w Castoramie w RZeszowie takie same ceny będą ? jak w innych miastach ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                Tylko interesuje mnie jak to jest z tymi minimalnymi formatkami, niby piszą że 20x20cm, ale na większej długości tną nawet 15cm...
                                hmm... najmniejszy wymiar jaki zamawialem to 5cm i nic koles nie mowil...

Skomentuj

Zamieszczone przez los_sandalos
                                  powtarzalność i dokładność detali.
                                  to pozazdrościć w castoramie w moim mieście to na jednym kawałku róznica wynosila 2 mm

Skomentuj

dlatego ja zawsze biore miarkę i sprawdzam.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                      dlatego ja zawsze biore miarkę i sprawdzam.
                                      mi sie 2x zdazylo ze musialem docinac w domu mimo ze wymiary sie zgadzaly... poprostu koles niemial 19mm i robil z 22mm :lol:

Skomentuj

a w Castoramie tną na mm czy tylko pełne cm (chodzi o to czy mogą wyciąć np. 205 / 272 mm) ?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X