heh ale to mi całkiem nie pasi dopiero co sprzedałem wzmak stereo i kupiłem ampli do kina i do x360. Wiec naprawdę, z poprawa stereo poczekam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Monacor SPH-265 vs Peerless SLS10
Collapse
X
-
Użytkuje na tą chwilę monacora sph 250CTC. Początkowo cykał w ponad 50l strojone na około 37hz. W HH i czarnej muzie get lołach i kinie na prawdę fajnie mruczy. I to całkiem głośno a gra właśnie 4.1 w zestawie z 2.5 na tonsil 16/50 i gdwk 11/100.
Jako że kino i hh to dla mnie druga sprawa wcisnąłem w br 40l / około 40hz i fajnie masuje wnętrzności przy szybszej muzie. Po opise tego 265 widać że to bardzo podobne głośniki...
Ale jako że lubie ciśnienia niedługo ogarnę jeszcze do testów tyranta od boshmannów i będę se porównywał :-)
Fachwowcem nie jestem ale porównujac tego monacora do mojego poprzedniego nisko na jakiś 2 samochodowych buszmenach to je normlanie zagłusza :-)
Skomentuj
-
Obudowa skręcona uszczelniona, zaraz biorę sie za wycinanie otworu pod głośnik. Mozę wiece jakie ma wymiary montażowe wzmacniacz irka 300. Co do konstrukcji buda ma pojemność 40[l] zamierzam lekko jeszcze ja ocieplić wata od środka. Spróbuje ja zestroić na 35[hz] ale raczej będzie to mierny efekt.
Skomentuj
Skomentuj