Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Amplituner 5.1 z DD.... ..... jaki ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Amplituner 5.1 z DD.... ..... jaki ?

Panowie jaki ampli 5.1 z D Digital polecicie tak w granicach 700 - 800zł. Z tego co się opini naczytałem to większość takich cudaków kuleje w dolnych rejestrach... Może znacie coś co łądnie zagra od dołu do góry??

Co do tych kulejących dolnych rejestrów to da sie to tłumaczyć że kino zawsze liczy na podporę suba ale szkoda jak w stereo zacznie brakować puknięcia.

za ta cene raczej niekupisz nic z odpowiednia moca. proponuje poszukac takiego ktory ma wyjscia preampa i podpiac lepsze koncowki mocy

Skomentuj

onkyo tx-sr503 powinien byc teraz w tych granicach cenowych. mam i jestem baaardzo zadowolony. 7.1 , ma nawet DD EX, DTS neo6, i wszystko inne co powinien miec. pozatym moc ma naprawde spora , trafo ogromne i dziala od 4R we wszystkich 7miu kanalach. gra bardzo dynamicznie, swieżo, super wysokie tony

Skomentuj

a ja moze znow monotematycznie, ale polecam Ci yamahe rxv 559 ostatnio na allegro przemkla mi za 999 nowka wiec moze i od kogos bys znalazl za przyzwoita cene, sprzet wart uwagi mam taki i polecam, w jakims tescie w gazecie(poczatek 2007) byla porownywalna z innymi w cenie do 2000zl i byl to jeden z liderow testu.

Skomentuj

Yamaha rxv 557 lub pioneer vsx 916 :)

Skomentuj

mam yamahe 559 i gorąco polecam!! Świetna, mocna, neutralna.. kupiłem za 1150zł, ale też widziałem na allegro za 1000zł :razz:

Skomentuj

KENWOOD KRF-V7030D
              Niedostępny na rynku Europu wschodniej, ale z drugiej ręki czasem można dostać.
              Odsłuchy bez zarzutu.
              Testy w prasie - zawsze najwyższe oceny.
              Stosunkowo tani z drugiej ręki - jako mało popularny, nie ma popytu.

Skomentuj

znalazłem onke sr505e za 1100 zeta... No i nie wiem. Mój stary pro-logic onkyo 343 może i był ubogi w opcje ale za to basik przyzwoity i super z górą pasma... Czy nowszy model zagra podobnie...??

Skomentuj

Mogę polecić onkyo tx-ds555. Naprawdę solidny sprzęt za stosunkowo niewielkie pieniądze. Potężne trafo, duża moc, niezła ergonomia i funkcjonalność. Ostatnio na allegro ten amplituner był do wzięcia za 550 zł.

Skomentuj

ja troche odswierze temacik :)
                    szukam nowego ampli do ok 1500zl co byscie mi polecili?? ja mam yamahe 559 i szukam czegos porownywalnego moze lepsze... (dla szwagra)
                    dzeki za pomoc

po glowie chodzi mi taki sprzet:
                    yamaha rxv 661 1500zl
                    yamaha rxv 461 1100zl
                    marantz 3001 1000zl
                    marantz 4002 1700zl
                    pioneer vsx-917 1400zl
                    HK 132 1200zl

Skomentuj

pioneera 917 tym odradzał bo dużo w nim zepsuli w porównaniu do starszego 916 :/

Skomentuj

dzieki za info :)
                        a co mozecie powiedziec na temat marantz vs yamaha vs harman??
                        jak to jest z moca w HK bo wiem ze jest spora rezerwa pradowa, ale jak to w praktyce?? ogolnie ma to bys do filmow z duza przewaga muzyki:) denony nowe dzis ogladalem to wygladaja jak cmade n chna z bazaru, w porownaniu do marantza czy yamahy

Skomentuj

Pewnie w poniedziałek wysyłam onkie i w kurcze walone nie mam nic na zastępstwo... FAK!
                          Na allegro sama drożyzna nówencja albo stare zniszczone dziady :-)

Skomentuj

Czaruję...
                          X