Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Drgania otworu bass-reflex

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Drgania otworu bass-reflex

Witam!
    Kupiłem sobie niedawno głośniki Creative M2600 i mam problem...
    W otworze b-r przy podgłoszeniu rura b-r wpada w drgania a te drgania są dosyć słyszalne i trochę że tak powiem denerwują...
    Z góry dziekuje za odpowiedzi !!!
    Pozdrawiam :)[/b]

wniosek? nie kupowac cretivow

Skomentuj

Jak Ty sobie, to wyobrażasz, że ktoś przyjdzie do Ciebie i posłucha skąd dochodzą owe drgania? Sam musisz obadać co i jak. Może rurka jest luźno wpasowana i drży...troche silikonu i po kłopocie.

Skomentuj

w-g mnie zadne craetive tylko diy! :twisted:

Skomentuj

Tylko że problem jest w gwarancji którą mam na 2 lata czyli jeszcze 23 miesiące...
          A otwór drga na końcówce od środka...

Skomentuj

gwarancje mozesz sobie w d... wsadzic bo watpie zebys byl takim geniuszem i cos w nich popsul (uszkodzen mechanicznych nie uznaja)

ten chalas to nie drgania tunelu ale przeplywajace powietrze przez za maly otwor. wloz do srodka kawalek gabki lub watoliny - pomoze ale nierozwiaze problemu calkowicie

Skomentuj

tak jak Paweł mówi, że to powietrze.
              Albo masz luz w zamocowaniu tej rury, to co ci mamy poradzić? No weź jakoś przyklej tą rure i tyle, w ogóle podgłoś to wszystko na maxa i przyjży się czy to rura lata czy powietrze wydostające się z niej tak świszczy czy co.

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero
                w ogóle podgłoś to wszystko na maxa i przyjży się czy to rura lata czy powietrze wydostające się z niej tak świszczy czy co.
                Jak on to podgłośni to ta pukawka może się rozlecieć :)
                Po prostu - te typy tak mają.

Skomentuj

Czaruję...
                X