Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumienki do uzytku domowego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolumienki do uzytku domowego

Wiec hce zrobic sobie 2 kolumienki do kompa, mam wzmac 2x25W. Wczoraj znalazłem u dziadka na struchu 2 skrzynki po gdn 20/40(ciagle mnie nuruje z kat one tam sie wzieły???)i własnie mnie nuruje czy kupic słwetne gdn czy moze jakies inne ba ich miejsce? a moze diy od zera?

Ludzie, naucz się pisać.. przeczytaj to co naskrobałeś i się zastanów.. A tak w ogóle gdn 20/40 to przeciętne głośniki.. są dużo lepsze za te same pieniądze. Lepiej zastanów się nad czymś od "zera".

Skomentuj

hehe .... pijesz - nie pisz :P... hmm skrzynki po gdn 20 ? napisz cos wiecej ile litrow maja, ile mozesz na to wydac itp... :grin:

Skomentuj

Nie ma to znaczenia - niczego 8 calowego nie znajdziesz w normalnej cenie co mogłoby zagrać w 2way...
        Skrzynki to pewnie zg30, więc sprzedaj je na allegro, albo wsadź tam 20 40, niczego innego nie da się z tego zrobić...

Skomentuj

czyli po raz kolejny klonujemy totem mite

Skomentuj

tak to skrzynki sg30.

wiec moze jakies tanie głosniczki?
            >za ok 150-200zł
            >słucham rocka, bluesa i metalu
            >miało by to grac w 16m2
            >no i jak wspominałem wzmac 2x25w

wiadomo ze chodzi o bardzo tanie kolumienki.
            podrawiam

Skomentuj

13 40 2 + 10 80 7 = 130-140zł z wysyłką, do tego zwroty, budy i w 200zł się zmieścisz :)

Skomentuj

A moze jais sklepik internetowy? prosze o link.

Na allegro znalazłem tylko10/80/7 w cenie 33 zł za szt. Na stroce tonsila ze ten niskotonowiec ma 4ohm a wysokotonówka ma 8ohm! Czy to nie jest przeszkoda?-wzmak 4 ohm

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
                  Na stroce tonsila ze ten niskotonowiec ma 4ohm a wysokotonówka ma 8ohm! Czy to nie jest przeszkoda?-wzmak 4 ohm
                  no i sam sobie znalazles stronke
                  niema znaczenia ze wysokotonowka jest 8 ohm - cala kolumna bedzie 4ohm

Skomentuj

dzieki serdecznie za info Pawle S.!

to moze jakas zwrota pod te głosniczki?moze projekt?albo chociaz pomoc przy projekcje, pomimo to ze nic nie wiem...-bo ja jeszcze nigdy nawet takiej nie lutowałem...

Skomentuj

Czaruję...
                    X