Chce zmienić fornir w moich kolumnach. Fornir był polakierowany 5 warstwami lakieru. I teraz pytanie, czy wystarczy zeszlifować lakier czy lepiej jednak zedrzeć stary fornir i na surową płytę nałożyć nowy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiana okleiny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dastato klejenie na butapren jest slabym pomyslem ja kleje na wikol + zelazko wychodzi super !!!! :)
Zamieszczone przez Pawel S.ja kleilem raz i juz niemam zamiaru
poprostu - Henkel Moment
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dastaA TO CZEMU JA NP NIE MAM DOSTEPU DO MOMENTU A WIKOL DOSTANE NP W SKLEPIE NA OSIEDLU KLEJENIE NA MOMENT JEST LATWIEJSZE I NAPEWNO SZYBSZE NIZ NA WIKOL ALE WIKOL JEST NAPEWNO LEPSZY NIZ BUTAPREN
Zamieszczone przez Pawel S.kleilem tez z niezlymi efektami na drakol ale tylko i wylacznie pod prasa lub mocnymi sciskami
Jak dla mnie syf, bez prasy na gorąco można się pochlastać, dużo lepsze efekty z henkelem expressem i momentem :)
Skomentuj
-
he he ale dlaczego wszyscy stolarze kleja na vikol jeszcze nie widzialem stolarza ktory by kleil fornir na butapren :) na moment oczywiscie ale uzywanie butaprenu do klejenia drewna jest raczej nieporozumieniem :) jest to klej z grupy kontaktowych ale nie mozna go porownywac do henkela :) co do obciazen przy klejeniu klejami kontaktowymi nie stosuje sie obciazen masz calkowita racje nic to nie daje :)
Skomentuj
Skomentuj