Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mały subwoofer aktywny - jaki?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mały subwoofer aktywny - jaki?

Witam!

Mam mala wieze Philips'a MCM700 ktora radzi sie z moja muzyka, lecz chcialbym miec subwoofer, aby "zeszlo nizej". Zalezy mi na jego wielkosci - najlepiej jak najmniejszy. Musi spelniac wymagania: miekki, wolny, dlugi, bardzo niski bas, na mocy mi nie zalezy, poniewaz mam pokoj ok. 14m^2, mysle ze 100W wystarczy.

Chcialbym sub'a kupic! Oczywiscie nowy. Cena ok. 500zł
    Prosilbym o podanie za czym sie rozgladac, jakie firmy itp.

Z gory dziekuje za odp.

Pozdrawiam!

za taie pieniadze nie kupisz suba ktory spelni te wymagania. zbuduj go sam.
    mivoc XAW 210 z allegro http://www.allegro.pl/item308010994_...y_highend.html
    + wzmacniacz 150W np irka lub matronixa
    i do tego obudowa 20 litrow b-r
    http://www.allegro.pl/item308626277_...fer_mivoc.html wyslalem zapytanie o wymiary tej obudowy - moze tez podpasuje.

co do samoego glosnika to kolega je ma i sa naprawde fajne

Skomentuj

Za 500 to nic nie kupisz, chyba że od kogoś DIY...

Skomentuj

Zapomnialem dodac, ze w wiezy nie mam wyjscia do sub'a. Musze miec sub, ktory ma INPUT i OUTPUT glosnikow.

Rozumiem. Zbudowac, to raczej nie dam rady - po prostu nie mam na to czasu. Czyli musze wydac troche wiecej kasy na cos lepszego.

Dzieki za porade!

Skomentuj

Zamieszczone przez McKansy
          Zapomnialem dodac, ze w wiezy nie mam wyjscia do sub'a. Musze miec sub, ktory ma INPUT i OUTPUT glosnikow.
          Wejście starczy, najlepiej wysokopoziomowe...
          Zamieszczone przez McKansy
          Rozumiem. Zbudowac, to raczej nie dam rady - po prostu nie mam na to czasu. Czyli musze wydac troche wiecej kasy na cos lepszego.
          Niech ktoś Ci na zamówienie zrobi.

Skomentuj

McKansy, ta obudowa z aukcji pasuje prawie idealnie (przydaloby sie strojenie nizsze troche) i w dodatku jest super tania. kup to co napisalem a bedziesz mial fajnego suba i to dosc szybko

Skomentuj

Czaruję...
            X