witam wszystkich. Chciałbym zbudowac subwoofer do pokoju podanego w temacie bedzie on używany głownie do słuchania muzyki. jaki lepiej zrobic BR czy moze zamkniety. No i jaki do niego głośnik, jaki wzmacniacz, gdzie mogę to kupic?? Chce miec naprawdę porządny bass w tym pokoju w rozsądnej cenie z góry dzieki za rady. pozdrawiam wszystkich!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
subwoofer do pokoju ok 25m^2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
co myslicie o czyms takim?? jaki wzmacniacz do tego??
http://estradowiec.pl/forum/printvie...893ed43b74b1d9
Skomentuj
-
dziś usiadłem w pewnym postronnym miejscu z gazetką audio, i wpadła mi w oko recenzja Arton Klasyk, głośnik (Alcone Acoustic) jest dostępny w normalnej sprzedaży więc czemu by się nim nie zainteresować ??? Bardzo dobrze się sprawuje w muzyce i z palcem w cewce nagłośni 25m2 koszt suba Artona 2800zł jak się postarasz to zmiescisz się w 1200zł z podobną budą i napędem. Co do wzmaków polecają IRKA też będe u niego zamawiał to wtedy moge co nieco powiedzieć, na razie bazując tylko na opiniach forumowiczów chłopie zamawiaj i się nie zastanawiaj :grin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ShiverDaj sobie spokój z tą padaczkowatą tubą, jedyne co uzyskasz w pokoju to wysokie buczenie i minimalną dawke basu w odległości 3 metrów od wylotu tuby...szkoda sensu, naprawde
szymek665, napisz ile masz na calosc kasy, jakiej muzyki sluchasz oraz jaki masz obecnie sprzet
Skomentuj
Skomentuj