Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwsze Podłogówki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dla mnie to jest dziwne.... wszyscy ktorzy tutaj dlugo siedza:
    jak przychodzi poczatkujacy i ma malo kasy to wszyscy zaraz rzucacie sie "czytaj! milion razy walkowane"...
    a jesli przychodzi ktos jak errorexe1929 tez nie umiecie mu pomoc... Sami najpierw chcecie zeby ktos w koncu mial kase i poprosil o pomoc z wyzszej polki, a po Waszych posach po prostu sie nie chce...chlop ma kase napisal czego slucha jakie pomieszczenie,a Wy przyczepiacie sie do tego ze podal nie taki link na ile ma kasy albo cos... nie pierwszy raz widze ze nie chce sie Wam pomoc nawet jesli potraficie... ciagle jakies lapania za slowka i Tworzenie sprzeczek...
    Gratuluje Wam wszystkim doswiadczonym. pozniej czytam, ze wszyscy naczytali sie audiostereo. skoro Wy macie wbite to ja sie nie dziwie ze ludzie szukaja innych for

[ Dodano: 2008-03-17, 12:54 ]
    dla mnie to jest dziwne.... wszyscy ktorzy tutaj dlugo siedza:
    jak przychodzi poczatkujacy i ma malo kasy to wszyscy zaraz rzucacie sie "czytaj! milion razy walkowane"...

[ Dodano: 2008-03-17, 12:54 ]
    a jesli przychodzi ktos jak errorexe1929 tez nie umiecie mu pomoc... Sami najpierw chcecie zeby ktos w koncu mial kase i poprosil o pomoc z wyzszej polki, a po Waszych posach po prostu sie nie chce...chlop ma kase napisal czego slucha jakie pomieszczenie,a Wy przyczepiacie sie do tego ze podal nie taki link na ile ma kasy albo cos... nie pierwszy raz widze ze nie chce sie Wam pomoc nawet jesli potraficie... ciagle jakies lapania za slowka i Tworzenie sprzeczek...
    Gratuluje Wam wszystkim doswiadczonym. pozniej czytam, ze wszyscy naczytali sie audiostereo. skoro Wy macie wbite to ja sie nie dziwie ze ludzie szukaja innych for

Skomentuj

Dzięki dolphin123 i bez urazy ale twój post też niczego nie wnosi. Czy nie mógłbym dostać prostej odpowiedzi taki i taki głośnik z pojemnościami obudów dam sobie rade ze zwrotnicą będę szukał pomocy. Nigdy nie miałem styczności z budową kolumn za takie pieniądze jedynie co to zrobiłem 2 suby jeden na magnacie teraz to trochę mi za niego wstyd, a drugi na phase jeszcze nie zamieszczony na żadnym forum ale już niedługo go zamieszczę. Także dalej czekam na pomoc

Skomentuj

na priva dalem Ci sprawdzony projekt na seasach

Skomentuj

To proszę o zarzucenie tego projekciku na forum.

Skomentuj

przykladowo:
            http://www.zaphaudio.com/audio-speaker17.html

Skomentuj

Witam minęło trochę czasu, trochę sie rozglądałem po rożnych forach i zdecydowałem już jakie głośniki wybiorę
              XT25TG-30-04 góra
              SPH-165KEP środek
              i duł planuje dać chyba że polecicie coś lepszego
              2x HDS-205 EXC

Skomentuj

kiepskie połączenie...
                Nie wiem po co 16 na środek, a do tego te HDSy 8 calowe takie sobie są , szczególnie że po dwa na kolumnę...
                Jedynie co to kopułka jest ok :)

Skomentuj

errorexe1929, to juz lepiej skozystac z gotowej zwrotnicy pod 3 drogi na MDSach. jak MDS05 do mnie dotrze to odpalamy zestaw

Skomentuj

akurat kep ma bardzo dobra srednice. chociaz mozna tez rozwazyc visatona al130, a na gore dac seasa 27tbfc/g - jak metal to metal :)

Skomentuj

SPH-165KEP ostatnio słyszałem i bardzo mi sie podobał wiec na pewno zostaje to co byście do tego proponowali na górę i dół

Skomentuj

jesli kep ci sie podoba to skopiuj to. popros tylko borysa o zwrotnice.

Skomentuj

a co jeszcze prócz kepa słyszałeś ?

Skomentuj

takero nie jestem jakiś nie wiadomo osłuchany byłem na ostatnim audio show ale to o niczym nie świadczy po prostu pisze ze słyszałem tego kepa i mi sie podobał wiec dlaczego mam go nie zastosować teraz to tylko kwestia niskotonowego wiec może coś zaproponujesz

Skomentuj

moze morela mdt-29 na gore ? albo seasa 27TBFC/G ?
                              tu masz stronke borysa, mysle ze jak z nim pogadasz to zrobilby Ci zwrotke pod kepa i kopulke jakie ma na stronie jesli jakas wybierzesz
                              http://pszyszka.googlepages.com/

[ Dodano: 2008-05-07, 13:29 ]
                              nawet masz zwrotke do morela i kepa:)
                              http://pszyszka.googlepages.com/mdt2...65kep-full.jpg

[ Dodano: 2008-05-07, 13:31 ]
                              a na dol mds 08 ?

Skomentuj

Zamieszczone przez errorexe1929
                                takero nie jestem jakiś nie wiadomo osłuchany byłem na ostatnim audio show ale to o niczym nie świadczy po prostu pisze ze słyszałem tego kepa i mi sie podobał wiec dlaczego mam go nie zastosować teraz to tylko kwestia niskotonowego wiec może coś zaproponujesz
                                kwestia jest taka czy kep to nie jest jedyny głośnik jaki słyszałeś ...

Zamieszczone przez dolphin123
                                a na dol mds 08 ?
                                tylko do tego potrzeba zaprojektować zwrotę ;]

Skomentuj

jesli decydujesz sie na kepa to nie wiem czy jest sens robic trzecia droge, bo akurat dol to on ma dobry, a przynajmniej nie bedzie klopotow ze zwrotnica...

Skomentuj

Celeb właśnie oto chodzi ze w kepe urzekła mię jego średnica a dołem niebyłem zachwycony wiec oprócz mds 08 na duł są jakieś inne propozycje

Skomentuj

http://www.audiocomponents.nl/speake...erence_eng.htm sprawdzone glosniki na ss z calym szacunkiem jezeli dysponujesz kasa czemu nie zrobic tego na ss

Skomentuj

Czaruję...
                                      X