Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie glosnik do kolumn?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie glosnik do kolumn?

Siema, chcialbym abyscie mi poradzili jakie glosniki wybrac do wzmacniacza 2xTDA7294. Kumpel proponowal mi 2xARN150+Vifa, ja jednak waham sie miedzy ARN180, a jakims STX'em. Słucham techno z niezlym basem, mój pokój ma 20m2. Sprzet moglby byc czasami uzywany do malych imprez. Zależy mi zeby zestaw byl bardzo glosny, jakosc to rzecz drugorzedna. Pozdrawiam

Zamieszczone przez Pavloor
    Kumpel proponowal mi 2xARN150+Vifa
    no i mial racje
    Zależy mi zeby zestaw byl bardzo glosny
    no ale to odpada :|
    ja jednak waham sie miedzy ARN180, a jakims STX'em
    ARN 188 to nic specjalnego i niewiele glosniejszy od ARN 150
    STX 18 SW glosniejszy ale nic wiecej. a do SCXow niema zwrotnic

Skomentuj

Siema, po wyliczeniach wyszlo mi ze 2xARN150 bedzie mial wieksza efektywnosc od 1xARN188. Jezeli do zestawu dojdzie mi ta Vifa to chyba bedzie dobry. Zamiast Vify mozna dac jakis glosnik glosny oczywiscie w tych tonach? Pozdrawiam

Skomentuj

Pawle S. nie obraz sie ale to ja zainspirowałem Pavlora tym arn 150+Vifka i podesłałem mu twój projekt zwroty...

Jednak dalej uważam ze arn 150 jest swietne [narazie mam wsadzone w jakoms stara obud co ma 17,5l :oops: ale niedługo bedzie specjalna dla tego arn a w zasadzie 2 arn na 1 kolumne... :cool: ]

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
          Pawle S. nie obraz sie ale to ja zainspirowałem Pavlora tym arn 150+Vifka i podesłałem mu twój projekt zwroty...
          a dlaczego mialbym sie obrazic? a projekt jest irka i jest ogolnie dostepny

Zamiast Vify mozna dac jakis glosnik glosny oczywiscie w tych tonach?
          nierozumiem co chcesz zrobic? chcesz miec wysokie tony glosniejsze od reszty pasma? glupota poczatkujacych :lol: tez tak mialem kiedys :P

Skomentuj

kazdemu[chyba?] na poczatku zalezało na tym zeby budzic ludzi wpromieniu 1,5km...
            :!: nieliczy sie głosnosc ale jakosc dzwieku.... :!:

Skomentuj

1.5km - az takim optymista nie jestem. Ok, wezme 2xARN150 + Vifa(tylko jaka?). Dzieki za opinie. Pozdrawiam

Skomentuj

najlepiej dx25

Skomentuj

lub D27 jezeli lubisz baaardz delikatne wysokie tony

Skomentuj

Czaruję...
                  X