Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory/Kolumny budżetowe (400 zł)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Monitory/Kolumny budżetowe (400 zł)

Witam.
    Przewaliłem masę tematów, postów. Wiele osób pomęczyłem odnośnie wyboru konstrukcji budżetowej do 400 zł)

Pojawiło się wiele pomysłów jak Totem Mite/ARN 150 + sc10n/15 AKX + PJ.

Muzyka jakiej słucham to głównie trance, rock.

Totemy mają trochę mało basu, a ich charakterystyka bardziej przyprawia o ból głowy niż audiofilskie brzmienia.

Myślę, że najlepszym wyborem do tej kwoty będzie 15 AKX + PJ, musze się w tym też zmieścić z terminalami, kablami, zwrotnica jedynie mogę odliczyć od tego koszty budowy skrzynki.

Niestety nie wiem czy istnieje zwrotnica pod AKX + PJ. Znalazłem jedynie pod AKX + AJ/AKX/DX25

To co ? Może chcesz nabyć 15akx + aj (lub intertechnik) + zwroty + terminale ? :)

Skomentuj

Można jaśniej ?

Skomentuj

co jest nie jasne ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          To co ? Może chcesz nabyć 15akx + aj (lub intertechnik) + zwroty + terminale ? :)
          Jaśniej w sensie ile jaki stan itd...

Skomentuj

mysle ze nie pozbyc, ale takero ma ciagle to nowy pomsyl na sprzet grajacy i wciaz go to zmienia

Skomentuj

Zamieszczone przez nonameplum
              Jaśniej w sensie ile jaki stan itd...
              głośniki przykręcone raz , może dwa - tylko do pomiarów. Co najwyżej przykurzone ;]
              Mam też br-y z polinka, a nawet budy ;]
              Intertechniki są zdecydowanie lepsze od stxów , a przy okazji bardzo dobrze pasują wizualnie do stxów ;]

Skomentuj

w tej cenie masz jeszcze GDN 16/50/6 + sc10n

Skomentuj

takero pisałem do Ciebie na pw i gg. Odezwij sie to pogadamy.

[ Dodano: 2008-04-06, 12:54 ]
                  Takero coś się nie odzywa. Więc ponawiam temat. Zastanawiam się nad połączeniem 15 AKX z AJ lub PJ. Tutaj pytanie czy opłaca się dołożyć do AJ czy lepiej zostać przy PJ. No i jaką zwrotnice dać do PJ, bo jako takiej nie widze (od AJ ?). W przyszłości wysokotonówke wymienię na DX25 lub jeszcze coś innego jeśli pojawią się zwrotnice. W tej chwili z braku funduszy będzie coś takiego.

Skomentuj

Czaruję...
                  X