no wybacz nobku żebym bawił się w naprawę głośnika na którym nawet alphard nie pisze. Byłem ciekaw co mogło być nie tak i otrzymałem odpowiedź. Chcesz robić offtop to wejdź sobie na jakieś forum o .... myszach :P
temat do zamknięcia :P
[ Dodano: 2008-04-08, 09:16 ]
Zamieszczone przez marian
pomorze
ja jestem z kujawsko-pomorskiego :P ortografia się kłania
nastepny zielony amator ktory po krytyce zaczyna wyzywac.
ponoc chciales sie dowiedziec co sie stalo z tym glosnikiem...to po co go wyrzuciles? nie dales rady? sory,ale znalezienie przyczyny uszkodzenia glosnika jest na poziomie podstawowki,a wymowka ze to byl glosnik gorszy od alpierda jest juz szczytem glupoty z twojej strony.
witam jestem nowy ale, nie jeden głosnik rozbierałem oraz nie jedna cewkę nawijałem "domowymi sposobami i nawet jakos głosniki grały" ja mam tak że umnie to leży chyba ze 4 kosze pom tonsilach i czekaja na naprawę ja bym głośnika nie wywalił tylko dlatego że trzeszcy a przyczyn które powodowały że trzeszczy jest od groma np: odklejone zawieszenie cewki od kosza lub od samej cewki !! kabel się odklejił na karaksie lub cos z menbrana chłopie nawet jakby ten głosnik był super shit to i tak bym go próbował uratować no ale jak masz kase to wyrzucaj na smietnik i kup nowy twoja kasa tyle odemnie :razz:
Skomentuj