Glosniki beznadzieja.. albo sprzedaj je na allegro i kup cos co latwo napedzic i co prezentuje jakas klase albo szukuj sie na 2 porzadne wzmaki + kondensator (1000zł jak pisales) a w rezultacie marne efekty - mulenie i nieciekawa barwa..
wcale kondensatora niemusi kupowac a wzmacniacz wystarczy dobry, mocny 4 kanalowy. jednak ze jest to kolejna osoba z tak beznadziejnym doborem glosnikow ze nawet niechce mi sie szukac odpowiedniego wzmacniacza...
podacie mi jakis przyklad wzmaka czy nie?! Glosnikow nie sprzedam bo sie uparlem a tyle.Jak sie znacie na sprzecie to chociaz wzmachor bede mial moze dobry :!:
Jaka te glosniki maja impedancje? bo sie pogubiłem na tej aukcji...
Tak czy siak, prawda jest ze bez sensu wydales kase... bo teraz trzeba bedzie duzo na wzmaka wydac a i tak moze byc kiepsko.. no ale trudno, przynajmniej jak kupisz dobry wzmak to bedzie na przyszlosc...
Tez przez chwile probowalem ale latwiej bylo 1/2 kanaly wg mnie...
Znalazles cos? 2x400rms nie tak latwo, nawet 2x300....
Szkoda ze to Pionki szkoda... Tak 2xMDS08 w br, Ground zero ta2500 na mono... uff:)
widze,ze nie lubujecie sie w pionierach,blaupunktah,sonych i tych innych.Ja na przyklad nie jestem tak obeznany w tym temacie jak wy i by mi odpowiadaly,a o tych co wy tu piszecie to nawet nigdy nie slyszalem :sad: a to pewnie duza szkoda,no ale wracajac do tematu,a co myslicie o Magnacie? np Magnat rx 44
[ Dodano: 2008-04-24, 21:29 ]
wydaje mi sie,ze to bedzie wlasnie ten magnat.Mogli byscie mi powiedziec jak te pionki podlaczyc?Kazda cewka oddzielnie?
Skomentuj