Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

woofer sl160, sl165w czy Ground Zero MK2 titanium

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

woofer sl160, sl165w czy Ground Zero MK2 titanium

witam

jak w temacie...ktore woofery lepsze? mam mozliwosc zakupu samych wooferow w podobnej cenie i nie wiem ktore wybrac. ktos mial okazje sluchac ktoregos z nich?
    potrzebuje je zabudowac z przodu..pod nogami...beda napedzane wzmacniaczem Becker Energy 250. interesuja mnie tylko woofery!!...tweetery i zwrotnice mam!!

pozdr.

najtanszych GZ nawet nie ruszaj - tandeta

Skomentuj

moze jakies tansze vify czy perless?..myslalem o zamowieniu z audiocomponents.nl...sa perless 16,5 za 25euro...lepsze od sinuslive?

pozdr.

Skomentuj

ktore peerlessy? C165IP? jezeli tak to niepolecam - zdecydownaie lepsze sa vify A16WG. peerlessowi brakuje kopa

Skomentuj

vify sa juz niedostepne :(

sluchales moze tych sinuslive?

pozdr.

[ Dodano: 2008-04-28, 21:09 ]
          w odpowiedzi na audiokomponents.nl dostalem odp ze vify juz nie ma i proponuja

Peerless 832513 CD-165 24.19

ktos cos wie na temat tych glosnikow?

Skomentuj

Zamieszczone przez freex
            ktos cos wie na temat tych glosnikow?
            zobacz przyklejony temat o testowaniu sprzetu...

[ Dodano: 2008-04-29, 01:21 ]
            freex, a jednak mozesz zaryzykowac tego peerlessa. ten o ktorym ci na GG pisalem to Peerless C165IP (830513)

Skomentuj

hehe..teraz to ja powaznie mysle nad tymi mds05 lub mds06 :) i jeszcze szukam opini na temat sl.

pozdr.

Skomentuj

na allegro jest vifa A13WG - za ok 100zl mozesz brac ten komplet. jezeli to zagra podobnie jak A16WG to bedzie sie oplacalo

Skomentuj

podejrzewam ze ten zestaw vifa na allegro bedzie drozszy..juz jest ponad 100zl

:(

Skomentuj

Czaruję...
                  X