Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub w tylnej kanapie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub w tylnej kanapie

Witam
    Ze wzgledu na brak miejsca w bagazniku aby procz suba wsadzic jakies torby (Honda civic) nosze sie z zamiarem wmontowania suba w oparcie tylnej kanapy. Moje pytanie do Was jest nastepujace czy juz z czyms takim sie spotkaliscie oraz co o tym sadzicie oraz jakies rady. Z gory dzieki.

Chcesz wozić z tyłu 3 czy 2 osoby?

Skomentuj

siedzenie kierowcy mam tak odsuniete ze wsadzenie tam osoby za niego jest problem. zazwyczaj jezdze tylko z pasazerem jednakze czasem chcialbym moc zapakowac do samochodu 5 osob. jedna osoba oczywiscie moze miec troche nie wygodniej tzn twardsze siedzenie

Skomentuj

Sporo przy tym będzie rzeźbienia. Na pewno nie wygospodarujesz 20l - 25l w bagażniku, bo tyle wystarczy dla dobrego głośnika do suba?

Skomentuj

A jaki glosnik planujesz?
          Moze zrobic suba w nogach pasazera?
          Nie wiemy ktory to model, ani ile tam miejsca by bylo. Ale jakis Audio System HX08 grajacy w 8l tam wrzucic.
          Jest szansa ze skoro glosnik jest tak blisko z przodu, to 20cm by stykalo

Skomentuj

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5060226
            na w/w aukcji mozna zobaczyc ile jest miejsca i jak to wyglada. W bagazniku w rezultacie miesci sie jedna duza torba podrozna wiec mozna sobie samemu wyobrazic dlaczego chce cos takiego zrobic.
            Model to 5Gen HB a co do wsadzenia we wnetrze kabiny to bylby maly problem. z przodu od strony pasazera akurat potrzebuje duzo miejsca (jesli o to chodzi). W przypadku wsadzenia pod siedzenie to to siedzenie niestety jest odsuwane.
            Co do wielkosci glosnika to liczylbym na wasze opinie ze wzgledu na optymalny dzwiek i umiejscowienie poniewaz nie ukrywam lubie sluchac glosno muzyki

Skomentuj

Pokaz mi tam zdjecie gdzie widac ile jest miejsca w nogach pasazera:)
              http://www.hifimobile.fr/installatio...id2-inst2.html
              tutaj przyklad takiego subika.

Skomentuj

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5057069
                tu zdjecie z iloscia miejsca od strony pasazera.

Skomentuj

No ok, ale mi to nie potrzebne:) sam sprawdz czy i ile sie tam zmiesci:)

Skomentuj

rozwiazanie w nogach pasazera niestety nie wchodzi w gre :(

Skomentuj

Zamieszczone przez ceber
                      W bagazniku w rezultacie miesci sie jedna duza torba podrozna wiec mozna sobie samemu wyobrazic dlaczego chce cos takiego zrobic.
                      ja tam widze spore kielichy od zawieszenia wiec sporo miejsca sie marnuje. zrob tam zabudowe z zywicy i bedzie po sprawie

moze sie to wydawac trudne ale wcale takie niejest. jedyna wada to potrzebna spora ilosc wolnego czasu i niestety troche kasy

Skomentuj

Czaruję...
                      X