Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebna porada w sprawie wzmaka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebna porada w sprawie wzmaka

No więc zacznijmy od tego że w moim autku na przodzie mam zestaw powerbass es6c na przodzie, a z tyłu puka sobie Ground Zero GZTW 25T w obudowie zamkniętej coś koło 20litów.
    Przód jak na razie jest zasilany z radia niestety, natomiast suba zasila wzmacniacz carpower hpb602

Chciałbym wykorzystać w pełni potencjał przednich głośników i podłączyć pod nie wzmacniacz. Dlatego prosze o poradę jak to wszystko rozwiązać. Czy sprzedać tego wzmaka i kupić jakąś 4kanałówkę do 700-800zł czy po prostu dokupić jakiś 2 kanałowy wzmacniacz i podłączyć pod niego przód.

Co byście poradzili?
    Zastanawiałem się nad tym wzmakiem: http://allegro.pl/item357793110_lanz...ka_gratis.html
    zdało by to rolę? jest on coś warty?

A może jakieś inne propozycje? MOże zostawić obecny wzmacniacz i dokupić 2 kałowy na przód albo ten dać na przód a jakiś mona na tył?

przy tym budzecie zdecydowanie lepiej jest sprzedac CP i kupic cos dobrego. jednak niewiem czy ten lanzar bedzie odpowiedni...
    tez nic nie poradze bo jestem zacofany w CA... :roll:

Skomentuj

Też tak myślę że ten CP nie jest zbyt rewelacyjny, to była taka budżetówka jak go kupowałem

Jest ktoś na czasie w tym temacie żeby coś poradzić?

Skomentuj

Ja bym ci poradził zasilić tył osobnym wzmacniaczem i przód osobnym, co do tyłu najlepiej jakiś niewielki monoblok lub dwukanałówka z możliwością mostka a na przód coś z używek Axtona,Alpine,Signat,Audison,stare sony XM

Skomentuj

Czaruję...
        X