Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nawigacja z allegro do 350zł :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nawigacja z allegro do 350zł :)

Na okres wakacyjny planuje podróży po Polsce i stąd pomysł by w końcu zainwestować w nawigację, na codzień zbyt często używał jej nie będe stąd ograniczony budżet - 350zł.
    Mogą być używki - cokolwiek, aby była mapa Polski i działało :)
    Dobrze by było gdyby kształt nie wykluczał użytkowania np w górach czy mieście - powinna być płaska.

Na razie znalazłem np:
    http://allegro.pl/item367286233_piek...lski_v2_0.html
    i masę medionów :)
    Jeśli ktoś miał do czynienia z podobnym problemem to czekam na odzew :)

Ja mogę tylko spytać, jaki masz telefon ? bo np. do noki n73 i pochodnych z symbianem, można kupić "moduł" GPS i świetnie to działa, sam testowałem właśnie na telefonie w/w także jak masz dobry telefon to bardziej opłaca się kupić moduł bo jest o wiele tańszy i mapki można mieć za free.. Pozdrawiam

Skomentuj

lg shine więc odpada, zresztą nie chce mieć w telefonie - chce mieć normalny gps z dużym wyświetlaczem , kompletnie niezależny od fona :P

Skomentuj

Teraz w carrefour chyba jest promocja na lark 35.3 za 299 zł, za 350zł jest model 35.0 na allegro posiadają wgraną mapemap, ale łatwo na nich odpalic np. AM4 lub najnowasza AM5. Polecam forum http://www.my-navia.pl/index.php

Skomentuj

Zachęcający ten lark :)
          350zł , 2 letnia gwara, mniam :)
          ma ktoś jakieś doświadczenia z nim ??

btw - w gazetce carrefoura go nie ma :)

Skomentuj

jakiś czas temu w saturnie była fajna nawigacja za grosze :) star czy coś takiego

Skomentuj

Nie napalajcie się na takie shito, kupiłem medion z promocji i co ??? nie dość że spóźnia za samochodem (do 70km/h jeszcze spoko powyżej masakra) to jeszcze potrafi zgubić na wioskach - chciało mnie do lasu wprowadzić. To co wypisują o jakiś systemach, że potrafią poprowadzić Cie przez najbardziej optymalną trasę to chyba kpina, lepiej dołożyć i kupić coś porządnego, ja już się naciełem i zbieram na coś porządnego

Skomentuj

Na te nawigacje możesz wgrać co chcesz, najczęsciej jest na nich WIN Ce 5.0, ja mam wrzucone na swojej akirze za 375zł AM4, AM5 oraz TomTom6 i nie narzekam.

Skomentuj

dokładnie tamta była z CE5.0 więc możesz mieć wszystko co chcesz - automapa navigator mapa polski mapa map tomtoma i nie wiem co tam jeszcze wyszło :)

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item369476261_..._pat2442_.html
                    Aktualnie od grudnia używam takiego cuda i choć nieraz ten produkt był srogo wyśmiewany to jednak jestem więcej niż zadowolony.A życie ma u mnie ciężkie,jak na poligonie.Jedyny jej minus to cieniutka bateria,pada szybciej niż się ładuje.
                    Po za tym zaskakuje dokładnością i szczegółami map,nieraz wyprowadziła mnie z takich zadupi że się sam zdziwiłem.Bazuje na win CE5.0 i destinatorze.

Skomentuj

Czaruję...
                    X