Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Male subwoofery Carpower Raptor 6"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Male subwoofery Carpower Raptor 6"

Witam wszystkich,
    mam male pytanie - szukam dla siebie malego glosnika basowego, zlozylem juz zamowienie w temacie o audiocomponents - wybralem mds08.
    Dzis bylem na Automuzyce na malcie w Poznaniu i mialem przyjemnosc sluchac Golfa IV zrobionego na demo cara jakies tam firmy tuningowo-lakierniczo-blacharskiej.
    Otoz zaciekawilo mnie to, ze po otwarciu bagaznika ujrzalem naprawde malutkie glosniczki basowe - okazalo sie, ze sa to Carpowery Raptor 6".....
    Sobie mysle, democar i 4 szt takich malych duperelek. Poprosilismy w zwiazku z tym o zaprezentowanie sprzetu....jak uslyszalem jak to gra to mi szczeka spadla do ziemi razem ze spodniami.... Malutka skrzyneczka z bass reflexem a robote robily nieziemska :)

Czy ktos cos wie o tych glosnikach? Poniewaz wlasciciel auta nie bardzo ten teges o specyfikacjach, cenie itp. Zna ktos te glosniki?

Bana na google dostałeś?

Skomentuj

www.monacor.pl

[ Dodano: 2008-05-25, 00:29 ]
      Zamieszczone przez strabek
      Sobie mysle, democar i 4 szt takich malych duperelek.
      jak miałbym brać 4 szt raptorów 6 to wolałbym jednego większego :P

Skomentuj

ale jak wiemy to jest właśnie DemoCar... Tam sie liczy bardziej wygląd, a na 2 miejscu jest dźwięk...

Skomentuj

miałem wszystkie samochodowe głosniki monacora/carpowera ..
          ten głosnik do łomotania się nadaje . ale za ich katalogową cenę...? przy dwóch takich masz już porządny głośnik innych firm a 4 sztuki? 4x399zł ..... straszna kwota sie robi mocy niewiele bo tylko 100W rms sztuka
          http://www.monacor.pl/catalogue-prod...62&SubKtg=1038

pozatym głośnik grał mocno nienaturalnie - nawet alphardona można zmusić do niezłego łomotu

Skomentuj

ciekawe ile w hurcie kosztują...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              ciekawe ile w hurcie kosztują...
              Według mnie mało istotne ile one w churcie kosztują ale w tej cenie można mieć coś z dużo wyższej półeczki codzby JL,RE,Rainbow,STEG.

Skomentuj

no właśnie bardzo istotne bo nie zdziwie się jeśli można je mieć za połowę oficjalnej ceny.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  no właśnie bardzo istotne bo nie zdziwie się jeśli można je mieć za połowę oficjalnej ceny.
                  Delikatnie mówią to chyba jakieś nieporozumienie( żarty sobie robią w monocorze)

Skomentuj

Czaruję...
                  X