Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stx gdn 14/100/8 scx w aucie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dulin7, jak 13-tka to 2 :P lub nawet 2 + MB :twisted:

Skomentuj

Ale czemu 2?? to nie ma zabijac basem tylko stanowic pozadna srednice i jakotaki bas i ktory i tak zadba subwoofer w bagazniku. Chociaz ten pomysl z MB powiem szczerze zainteresowal mnie bo sie glowilem jak tu by upchnac rurke b-r a MB staje sie rozwiazaniem tego problemu nawet moglaby byc w tylnej czesci drzwi co??
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

o MB myslalem juz dawno ale jakos nietrafila mi sie okazja kupic spalone glosniki... a w takiej konfiguracji to by moglo niezle zagrac

Skomentuj

dulin7, jeśli te głośniki mają dostarczac przede wszystkim średnicy, to umiejscowienie ich na dole jest wielkim błędem powiedziałbym nawet że głupotą. Zwłaszcza, że masz fabryczne miejsca u góry, a na dole trzeba blache ciąć. Kup dystanse i wstaw tam jakieś 13cm. Zapomnij o 8 omach, to marnotrawstwo mocy.

[ Dodano: 2008-06-02, 16:35 ]
          Pawel S., jak chcesz się pobawić z MB, to możesz wziąć mojego BSW154 i do kompletu mam przecież uszkodzone 15" pionka :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
            Pawel S., jak chcesz się pobawić z MB, to możesz wziąć mojego BSW154 i do kompletu mam przecież uszkodzone 15" pionka
            :lol: i bede spal na tych subach?
            ale BSW chetnie kiedys naprawie

Skomentuj

chyba wlasnie tak jak UKA mowisz zrobie na razie, tym bardziej ze essi ostatnio kaprysi i szukam sterownika silnika :neutral:
              A to juz koszt nie maly bedzie
              Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Czaruję...
              X