Witam chciałbym zbudować własne car audio w aucie (Golf 3) Sprzęd jaki teraz posiadam to 2 głośniki zamontowane w półce (z tyłu) Alphard i 6 głośników oryginalnych + Wzmacniacz JBL GTO 75.4. Te alphardy to ja nie montowałem tylko poprzedni właściciel. A teraz do żeczy narazie mam to podpięte tak: wzmak tylko do 2 głośników alpharda i powiem szczerze gra to h..... reszta jest podpięta do radia
Odrazu mówię skrzynki basowej nie montuje bo dużo w bagażniku wożę. Lubie sluchować POPU bas może być ale słaby nie mocny. Mój ojciec też jeździ tym autem a on słucha dużo muzy gdzie jest trąbka (więc zależy mu by to grało ładnie ). Ja myślę o czymś takim Te alphardy z tej tylnej półki wypiepszyć i dać w tylne drzwi (podpiąć pod wzmacniacz) Do tego dokupć ten zestaw KLIK. Podlączyć te głośniki pod zwrotnice (dołączone w zestawie), czy dobrze będzie to grało ?? A i czy do tylnich alphardów też dać zwrotnice ?? No i jeszcze pytania lamerskie: Czy jeśli chodzi o ten zestaw to do zwrotnicy podpinam do WF weoofer a do TW tweeter a w wejście in kabel ze wzmaka ?? Mój budżet to tylko 200zł :( A i czy zwrotnica potrzebuje zasilania ??

Skomentuj