Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

car audio ok 1000W RMSu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

car audio ok 1000W RMSu

Witam.Mam pytanie chce miec w samochodzie dobrego suba ok 1000W Rms.Czy moze ktos mi pomoc w wyborze głosnika i wzmaka.Chce miec porzadny sprzet.

Chcesz mieć porządny sprzęt, czy suba 1000W ?

Skomentuj

Suba i wzmaka czyli caly sprzet

Skomentuj

JAka kasa?

Skomentuj

a do czego masz to zamiar włożyć jeśli wolno widzieć?? Czyżby fiat 126p??

Skomentuj

1000W RMS... hm... masz na to 2tysl zł? + coś na drobne wydatki...

Skomentuj

Samochod to golf 3.Czy dostane od was jakies rozsadne propozycje bo na pana ktory jezdzi maluchem nie mam co liczyc.

Skomentuj

Luzik:

- 2 takie wzmacniacze: http://allegro.pl/item418412287_carp...atis_nowy.html

- 2 takie glosniki: http://www.audiosklep.pl/crunch-12d2-p-1281.html

- do tego kable, dodatkowy aku, kondensator i inne drobnostki..

na oko jakies 2kzł + drobne albo mniej drobne.. moc ktora odda w sam raz rowniutkie 1kW

Skomentuj

dzieki za info.Chociaz ktos podszedl normalnie do sprawy, a moze jeszcze cos innego prosze o propozycje

Skomentuj

Na pewno ktos by ci pomogl jakbys sprecyzowal np ile masz kasy czy chcesz jednego suba czy 2, jaka muza do czego ten system ma byc, reszta systemu itd?? przy takiej mocy to trzeba bedzie pewnie alternator mocniejszy itd... duuzo komplikacji i naprawde kosztowny projekt.. MarcyS ostatnio narzekal ze ludzie w tanie i kiepskie projekty sie pchaja - na pewno sie wypowie

Skomentuj

Czaruję...
                    X