n_omyzs: nie wiem czy testowales mds08 w skrzyni 1l wieksze lub 1l mniejszej...jesli tak to ok...jesli nie to skad mozesz wiedziec czy 1l zmieni cokolwiek? po wielu dupogodzinach spedzonych przy szukaniu informacji na ten temat znalazlem optymalna obudowe do tego glosnika i informacje ze nalezy ja zrobic bardzo dokladnie. o tej dokladnosci pisala osoba ktora wykonala dziesiatki skrzyn pod ten glosnik i uwazam (bez obrazy) ze jest bardziej kompetentna od osoby ktora pokazuje mi wykresy z win isd a nie wykonala i obsluchala kilkunastu skrzyn z tym glosnikiem. uwazam ze radzac komus zrobic skrzynie dokladnie 21l radze dobrze i nikomu krzywdy tym nie zrobie...a chyba po to jest to forum.
pozdrawiam i bez obrazy...zazwyczaj pisze co mysle i nie mam na celu ublizyc nikomu...pewnie jeszcze nie raz bede potrzebowal twojej pomocy w temacie w ktorym jestes oczytany bardziej jak ja. tyle mam do napisania w tym temacie. AMEN
pozdrawiam i bez obrazy...zazwyczaj pisze co mysle i nie mam na celu ublizyc nikomu...pewnie jeszcze nie raz bede potrzebowal twojej pomocy w temacie w ktorym jestes oczytany bardziej jak ja. tyle mam do napisania w tym temacie. AMEN
Skomentuj