Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Carpower CRB-38HQ.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Carpower CRB-38HQ.

Witam.Probuje zasymulowac ten glosnik ale w br wychodzi ponad 360l a zamknieta 166l. co jest nie tak i w jakiej lepiej zagra?

Zamieszczone przez krzyszyla
    co jest nie tak
    a to ze nic nie symulujesz ;]
    wpisales parametry glosnika, kliknales pare razy i mysisz ze program sam poda ci optymalna skrzynie? niema tak latwo! :P
    w jakiej lepiej zagra?
    poszukaj informacji od producenta. powinien byc jakis PDF z zalecanymi pojemnosciami obudowy. jak nie bedzie to szukaj na forach (nie tylko polskich) inforacji od uzytkownikow ktorzy juz go przetestowali
    jak nic sie nie znajdzie to dopiero zaczniemy bawic sie programem...
    ale i tak obstawiam 50-100 litrow (zamknieta - b-r)

Skomentuj

To moze powiedz jak przeprowadzic dobra symulacje chetnie sie naucze nie chodzi mi o podawanie wynikow na tacy.A producent proponuje 60-80l zamknieta.Cos duzo nie?

Skomentuj

nie zapominaj ze to jest 15" :!:
        skoro tyle podaje to bym sie zastosowal. skoro podaje zamknieta to jest to typowa tania pompka ktora zbyt ciekawie prawdopodobnie nie zagra :P
        lub chcieli uniknac buczenia i zalecaja zamknieta

a co do symulacji to niechce mi sie dziesiatki razy tego pisac. chyba powaznie trzeba bedzie FAQa napisac :/

Skomentuj

A moze znasz kogos kto by wykonal dla mnie taka symulacje?Moze da rade z niego cos wycisnac na br.

Skomentuj

A moze znasz kogos kto by wykonal dla mnie taka symulacje?Moze da rade z niego cos wycisnac na br.
            Po prostu przeczytaj artykuly na temat WINISD i bedziesz wiedzial

Skomentuj

symulacje wykonac moge. ale co z tego? przeciez wykres ci nie pokaze jak to zagra :P
              w b-r mozna wsadzic. ale niedosc ze caly bagaznik bedzie to zajmowalo to jeszcze prawdopodobnie bedzie jedno wielkie buuuu.... :/

Skomentuj

Czaruję...
              X