Witam chciałem zmiecic glosniki w drzwiach a w przyszlosci zamontowac wzacniacz i subwoofer ale nie wiem jakie najlepesz by bylo do tego glosnik. Najpierw chcialbym zmienic przod w drzwiach i cycki chcialbym kupoic zestaw tak do 300zł do sluchania glsniej muzyki. Pomoze mi ktos z wszytskim?? Np. prze gg bo na forum troche za duzo czasu na odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
C3 jakie głosniki ??
Collapse
X
-
no pomyliło mi się.
i mam pytanka.
1. Zastanwiałem się nad zestawem jbl gto 607c
przykładowa aukcja
http://allegro.pl/item447040596_jbl_...er_gratis.html
i nie wiem czy orginalne radio od c3 to uciagnie i jak to gra
2. Ile okolo potrzeba maty wygluszajacej by wygluszyc jedne drzwi i jakie w miare tanie maty polecacie??
Skomentuj
-
shrekas, sluchalem drozszego zestawu JBLa i tego bym wogole nie ruszyl ;]
zobacz helix dark blue
co do mat to musisz sam sobie policzyc. rozbierz drzwi i wylicz sobie. maty sa w kawalkach 25x50cm lub 50x50cm
z APP omijaj twarde - lamia sie same z siebie
moga byc miekkie, polimerotwe lub "aluminiowe" tzn te z folia alu na ozdobe :P
Skomentuj
-
n_omyzs, wydaje mi sie ze niewiesz o co chodzi...
wzmacniacze w samochodowych radiach sa na scalakach. na jeden kanal moze isc pojedyncza koncowka lub uklad mostkowy czyli BLT (czy jakos tak to nazywali)
z pojedynczej koncowki mozna uzyskac 5-8W uzytecznej mocy gdzie da sie sluchac. w mostku jest to ok 15-20W.
i jak juz pisalem nie spotkalem sie z radioodtwarzaczami ktore byly fabrycznie montowane w samochodach ktore mialy mostek na jeden kanal ;]
co innego w pozostalych radiach. nawet zwykle NONAME ma taniego TDA ktory daje 4x20-25W :P
Skomentuj
Skomentuj