Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

C3 jakie głosniki ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

C3 jakie głosniki ??

Witam chciałem zmiecic glosniki w drzwiach a w przyszlosci zamontowac wzacniacz i subwoofer ale nie wiem jakie najlepesz by bylo do tego glosnik. Najpierw chcialbym zmienic przod w drzwiach i cycki chcialbym kupoic zestaw tak do 300zł do sluchania glsniej muzyki. Pomoze mi ktos z wszytskim?? Np. prze gg bo na forum troche za duzo czasu na odpowiedzi

Zamieszczone przez shrekas
    cycki
    To na forum chirurgii plastycznej napisz jak chcesz cycki zmienić. :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
      shrekas napisał/a
      cycki

To na forum chirurgii plastycznej napisz jak chcesz cycki zmienić.
      a mnie to sie wydaje, że to o syczki chodzi :P

Skomentuj

no pomyliło mi się.

i mam pytanka.

1. Zastanwiałem się nad zestawem jbl gto 607c
        przykładowa aukcja
        http://allegro.pl/item447040596_jbl_...er_gratis.html
        i nie wiem czy orginalne radio od c3 to uciagnie i jak to gra

2. Ile okolo potrzeba maty wygluszajacej by wygluszyc jedne drzwi i jakie w miare tanie maty polecacie??

Skomentuj

shrekas, chcesz to fabrycznym radiem zasilać?

Skomentuj

shrekas, sluchalem drozszego zestawu JBLa i tego bym wogole nie ruszyl ;]
            zobacz helix dark blue

co do mat to musisz sam sobie policzyc. rozbierz drzwi i wylicz sobie. maty sa w kawalkach 25x50cm lub 50x50cm
            z APP omijaj twarde - lamia sie same z siebie
            moga byc miekkie, polimerotwe lub "aluminiowe" tzn te z folia alu na ozdobe :P

Skomentuj

tak chce to napedzic fabryczny radiem

Skomentuj

niejestem pewien ale obawiam sie ze tamto radio bedzie mialo zaledwie 7W mocy na kanal :/
                przynajmniej tyle maja fabryczne radia ktorymi sie bawilem

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  7W mocy na kanal :/
                  W mostku 2x tyle :)

Skomentuj

no ale cos mi sie wydaje ze shrekas nie bedzie chcial grzebac w radiu :P

Skomentuj

To znaczy ja mowie ze moze radio ma juz mostek w sobie :)..

Skomentuj

n_omyzs, jak juz napisalem wyzej jak narazie nie spotkalem sie z fabrycznymi radiami co by mialy te 20-25W na kanal :/

Skomentuj

A ja wcale nie napisalem o 20-25W ale o tym ze bez mostka mozna miec tak jak piszesz 7W a w mostku 2x tyle i ze radio moze miec zmoskowane koncowki co jest dosc prawdopodobne bo taka konstrukcja jest bardziej ekonomiczna wbrew pozorom :)

Skomentuj

n_omyzs, wydaje mi sie ze niewiesz o co chodzi...
                            wzmacniacze w samochodowych radiach sa na scalakach. na jeden kanal moze isc pojedyncza koncowka lub uklad mostkowy czyli BLT (czy jakos tak to nazywali)
                            z pojedynczej koncowki mozna uzyskac 5-8W uzytecznej mocy gdzie da sie sluchac. w mostku jest to ok 15-20W.
                            i jak juz pisalem nie spotkalem sie z radioodtwarzaczami ktore byly fabrycznie montowane w samochodach ktore mialy mostek na jeden kanal ;]
                            co innego w pozostalych radiach. nawet zwykle NONAME ma taniego TDA ktory daje 4x20-25W :P

Skomentuj

AAa.. mowisz o fabrycznym sprzecie :), nie wiem, nigdy nie rozbieralem rzadnego fabrycznego radia

Skomentuj

Czaruję...
                              X