Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co kupić za 600 zł do bagażnika

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cursor
    Jest niejako budżetowym wydaniem serii Black Air
    czyli raczej do budzetowego wytwarzania cisnienia niz dobrego grania?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      czyli raczej do budzetowego wytwarzania cisnienia niz dobrego grania?
      Wg mnie tak. Sprzęt klasy Lanzara Max itp.

Skomentuj

Co sądzicie o głośniku HIFONICS HFi12S4 jest na allegro narazie za 200zł

Skomentuj

Co sądzicie o głośniku HIFONICS HFi12S4 jest na allegro narazie za 200zł
          Chcesz porady czy kupisz głośnik "oczami" a później najlepiej jakby były pozytywne opinie o nim?
          To jest nowa seria i do tego niska. Wg mnie to głośnik do robienia hałasu, a nie grania.
          Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie mam przekonania do nowych modeli głośniki takich firm jak m.in. Hifonics czy Rockford Fosgate. Wg mnie te stare modele były robione po to żeby grać, a te nowe "muszą" przede wszystkim "dobrze" wyglądać.

Skomentuj

Na siet nie mam zamiaru wydać moich ciężko zarobionych pieniędzy po prostu drążę temat. Na razie poczekam jak się potoczą aukcje ze sprzętem który jest godny uwagi może coś wezmę na razie wielkie dzięki. :lol:

Skomentuj

art654, dobrze Ci radzę, weź mivoc'i o których mówiłem - nie zawiedziesz sie

Skomentuj

Hifonics Zeus I, PW124:
                http://www.allegro.pl/item466787889_...s_i_pw124.html
                Stara szkoła hifonicsa. Wg mnie bardziej interesujący niż te nowe.

Skomentuj

Czaruję...
                X