Zamieszczone przez Marcy$
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projektowanie dobrego systemu car audio do audi a4 b5.
Collapse
X
-
-
A ja dzisiaj zakupilme juz radyjko alpine cda-9887r
A teraz czekam do wyplaty i musze w koncu na jakis przedni system sie zdecydowac i powoli kupowac
[ Dodano: 2008-12-17, 21:29 ]
Co powiecie o tym zestawie do bagazniczka a mianowicie wzmacniacz Lanzar vibe 241 i do tego mysle nad glosnikiem JBL P1222 w obudowie BR lub ciekawa skrzyneczka JBL GTO - 1214PB, co o tym zestawiku myslicie???
[ Dodano: 2008-12-20, 21:20 ]
Dzisiaj zakupiłem piecyk Lanzara Vibe 241 wraz z zestawem przewodow 20mm2 chyba w dosc promocyjnej cenie bo za 640zł całośći chyba jednak bedzie ten JBL bo z tego co slyszalem od ludzi to seria power byla najbardziej udana seria JBL-a a juz go sluchalem w skrzyni BR i troche hałasuje tylko wzmacniacz moze byc za slaby troche zeby go napedzic ale na poczatek powinno mi starczyc :) z czasem jak bedzie wiecej funduszy bede myslal nad czyms lepszym moze ....
[ Dodano: 2009-01-11, 13:16 ]
Wczoraj zakupilem suba w otwartej skrzyni JBL Power 1222 i powiem ze jak narazie jestem zadowolony tylko sciszylem troche suba bo przod jest jak narazie za slaby bo seryjny ale za jakis czas jak wszystko pokupuje bede robil system przedni, zobaczymy co mi z tego wyjdzie Dzisiaj zrobie pare fotek i opisze moja dotychczasowa instalacje w odpowiednim dziale.
Skomentuj
Skomentuj