Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw bez suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zestaw bez suba

Siema.

Tematow ktory nie interesuje jest niewiele pod wzgledem majacej kasy na zestaw..
    Znajomy poszukuje budzetowego zestawu, ktory zagra bez suba i na basiku bedzie sobie to w miare radzilo... Zestawik mialby byc do max 250zl w sklad czego maja wejsc zestaw na przod i tyl w drzwi dla uzupelnienia kick basu.
    rozmiar 165 toyota carina E (butla z gazem wiec nie ma byc subka) , grac ma pod samym radyjkiem clariona.

Chcialem sie zapytac czy jest jakas alternatywa dla phonocarow o ktorych mysle:
    na przod: http://allegro.pl/show_item.php?item=495525824
    tyl: http://allegro.pl/show_item.php?item=490846008

A moze przod phonocara i w tylne drzwi cos innego co uzupelni nieco dol ?

Z gory dzieki za pomoc

Daruj sobie kompletnie phonocara. Jak nie chcesz subwoofera to szukaj dobrej okazji na allegro. Ostatnio poszedł zestaw GZ za 120zł(sam go miałem brać, ale wziął go kumpel). Ja sam kupiłem niedawno zestaw helixa h236 za 200zł(nowy 1099).
    Do tego szukałbym jakiegoś sensownego wzmaka, bo bez tego się nie obejdzie.
    Inaczej to nie ma sensu się nawet za to zabierać.

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
      Ostatnio poszedł zestaw GZ za 120zł(sam go miałem brać, ale wziął go kumpel)
      jaki dokladnie? bo najtansze 2 serie sa kompletnie nie oplacalne - zero brzmienia a wysoka cena :???:

dolphin123, a moze tesle? duzo tansze i wcale zle to niegra. kolega ma w golfie i przez dlugi czas ladnie to gra na samym radiu.

Skomentuj

moze na przod 2x arx 165 + mission a na tyl 2 x arn150??

Skomentuj

po pierwsze po co ci glosniki z tylu?? tyl psuje scene, powinny byc glosniki z przodu tylko, chyba ze budujesz multimedia,
          po drugie do samochodu lepiej glosniki samochodowe
          zestaw dwu drozny z tweterami umieszczonymi w obudowach lusterek, na slupkach lub na desce rozdzielczej, 16 w drzwi najlepiej choc troche je wytlumic tanimi matami APP,

jesli nie chcesz suba a zalezy na basie to polecam glosniki PowerBass S-6C cena 249 z przesylka, http://www.essa.com.pl/oferta/index....d=179&pid=1094

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
            eeee ze co? ARN150 do samochodu pod samo radio? bawiles sie tak ju moze? ja kiedys to testowalem i bez wzmacniacza zapomnij o ARN 150 w samochodzie :lol:

Zamieszczone przez donpablox
            po pierwsze po co ci glosniki z tylu??
            zapewne do zwiekszenia glosnosci ;]

do samochodu lepiej glosniki samochodowe
            no a tesla nie ma samochodwych glosnikow? ;> w takim razie ciekaw jestem kogo glosniki sa m.in w skodach :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              no a tesla nie ma samochodwych glosnikow? ;> w takim razie ciekaw jestem kogo glosniki sa m.in w skodach
              to sa farbryczne a fabryczne sie wywala :grin:

Skomentuj

i uzupelnienia kick basu, Panowie wszystko u gory w pierwszym poscie zalozylem posta bo nie jestem w temacie glosnikow do ca

Skomentuj

tyl psuje scene, a bas uzyskasz z dobrze zamontowanych 16stek w drzwiach,

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
                    eeee ze co? ARN150 do samochodu pod samo radio? bawiles sie tak ju moze? ja kiedys to testowalem i bez wzmacniacza zapomnij o ARN 150 w samochodzie :lol:

do samochodu lepiej glosniki samochodowe
                    no a tesla nie ma samochodwych glosnikow? ;> w takim razie ciekaw jestem kogo glosniki sa m.in w skodach :mrgreen:
                    powiedz mi jakie glosniki procz arx zagraja pod samym radiem?? wgmnie najlepiej bylo by poszukac np tonsil speed 1700 albo
                    http://www.allegro.pl/item495734824_...blue_62_1.html za 169zl do tego wzmacniacz za 60-100zl i bedzie git :)

Skomentuj

mialem helixy graja bardzo fajnie ale basu maja malo, powerbass ma duzo wiecej, pod radiem zagraja kazde z wymienionych, ale pod wzmacniaczem odzyja, tonsil speed rowniez mialem, godny polecenia zestaw ale nowych nie kupisz a cena helixow je deklasuje,

Skomentuj

mialem helixy graja bardzo fajnie ale basu maja malo, powerbass ma duzo wiecej, pod radiem zagraja kazde z wymienionych, ale pod wzmacniaczem odzyja, tonsil speed rowniez mialem, godny polecenia zestaw ale nowych nie kupisz a cena helixow je deklasuje,
                        helixy maja bas, ale potrzbny jest wzmak i wyciszone drzwi:P

Skomentuj

ale speedy pod wzmakiem deklasują helixy

Skomentuj

ale budzet za wysoki nie jest jak widzimy.. ma to grac lepiej niz fabryczny zestaw powiedzmy passata b4 uśmiecha

Skomentuj

mialem oba systemy pod wzmacniaczami, helixy maja bas ale nie taki jak powerbass,
                              helixy mialem poczatkowo pod dwa kanaly wzmaka helixa hxa 40x pozniej pod tym samym wzmakiem tylko zmostkowany i dostawaly teoretycznie 180w, nie mialem tych glosnikow chwile tylko 1.5 roku tonsil jak i helix,

Skomentuj

Panowie schodzimy za ziemie :) budzet jest 250zl max i za ta kwote 4najlepsze glosniki w tej cenie moga byc wspolosiowe jesli zagra ktorys model lepiej od odseparowanych na przodzie..

Skomentuj

dolphin123, masz w okolicy salon skody/VW? jak tak to przejdz sie i posluchaj tam fabrycznego naglosnienia. jak sie spodoba to znaczy ze tesle wystarcza. jak nie to mamy problem :???:

Skomentuj

Panowie a drugie pytanko do innego auta... jakie 10cm w podszybie ciekawe mozna zamontowac do 150zl ? do tego bedzie prawdopodobnie maly subek na mds08

Skomentuj

dolphin123, 150zł za parę czy sztukę? sam mibbas czy szerokopasmówka a moze współosiowe?

Skomentuj

150 za parke i raczej wspolosiowe :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X