Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

OMEGA B SEDAN Dużo bassu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ghul
    ...
    Skoro po paru latach polecasz MDS08 dla dużego basu do sedana to współczuję.

I teraz starczy już tego, bo się nie dogadamy.

Do autora: ten Cervin Vega to bardzo dobry głośnik w dobrej cenie. Długo bym się nie zastanawiał w tej sytuacji.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marcy$
      I teraz starczy już tego, bo się nie dogadamy.
      chociaż w jednym się z tobą zgadzam

Autor napisał by podawać jak najwięcej propozycji tak więc jakieś już są. Będzie wybierać.

tak więc moja propozycja to mds08 lub mds12. Chciałem być miły i się przydać dlatego pisałem że mam taki na sprzedaż po to by autor mógł trochę zaoszczędzić bo mam je taniej.

Skomentuj

Dużo propozycji ma na allegro. Włącza widełki cenowe i widzi co mają ludzie do zaoferowania :)
        Ja jak wspomniałem polecam EQ DBX12, ale również mogę polecić Yakuze 15" i jeszcze zaoszczędzisz pieniążków (warto szukać), albo 2x EQ DB12. Nie wiem co można chcieć więcej za te pieniążki.

Skomentuj

a jak gra rainbow hammer 12"?

zalozmy ze do dance/pop i innych szybszych rymow jak hardstyle (zamulanie typu hh odpada;p)

Skomentuj

Zamieszczone przez syrius18
            a jak gra rainbow hammer 12"?

zalozmy ze do dance/pop i innych szybszych rymow jak hardstyle (zamulanie typu hh odpada;p)
            Jak szybszych to po co 12"?

Jaki wzmacniacz, jakie auto, jaki przód, jakie radio, ile kasy?

Skomentuj

Marcy$, jakie auto to chyba każdy wie czy nie???

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
                Marcy$, jakie auto to chyba każdy wie czy nie???
                Przeczytaj dokładnie, do kogo się cytowałem i komu odpowiadałem dobrze?

Skomentuj

Marcys wyluzuj troche :) po co sie tak spinac :) szkoda zdrowia i energii

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
                    Marcys wyluzuj troche :) po co sie tak spinac :) szkoda zdrowia i energii
                    Daleko mi do jakiś wielkich nerwów. Jakby to miały być nerwy to bym sobie darował:)
                    Fakt szkoda czasu dla niektórych ale też szkoda by mi było tych, którzy dostali złe rady:)

Skomentuj

Zamieszczone przez ghul
                      A nie wiem co masz do mds08 np. michał z caraudioreda robi większość zabudów na tym głośników i wszyscy są zadowoleni....
                      Zamieszczone przez ghul
                      domyślam się bo wiem jaki jest michał jak nie zapłacisz dobrze za mds08 u niego to zapomnij...zrobił się jakiś dziwny i olewa małostkowych klientów.

Może zacznijmy od tego czy się znamy skoro piszesz ze wiesz jaki jest Michał ?
                      I jezeli tak, to ja bardzo bym prosił o ujawnienie twojej osoby skoro mnie publicznie oskarżasz.

Ode mnie :

1. To właśnie na małostkowych klientów się nastawiłem. Nieuprzejmy jestem tylko dla zarozumiałych osobników, którzy myślą że za 1000zł da się zbudować kompletny system, lub dla takich którzy zaopatrzą się w chińszczyzne na allegro i myślą że im ktos to zamontuje fachowo za 100zł.

2. mds08 stanowił i stanowi bardzo mały ułamek w moich instalacjach.

Skomentuj

Czaruję...
                      X