Autor napisał by podawać jak najwięcej propozycji tak więc jakieś już są. Będzie wybierać.
tak więc moja propozycja to mds08 lub mds12. Chciałem być miły i się przydać dlatego pisałem że mam taki na sprzedaż po to by autor mógł trochę zaoszczędzić bo mam je taniej.
Dużo propozycji ma na allegro. Włącza widełki cenowe i widzi co mają ludzie do zaoferowania :)
Ja jak wspomniałem polecam EQ DBX12, ale również mogę polecić Yakuze 15" i jeszcze zaoszczędzisz pieniążków (warto szukać), albo 2x EQ DB12. Nie wiem co można chcieć więcej za te pieniążki.
Marcys wyluzuj troche :) po co sie tak spinac :) szkoda zdrowia i energii
Daleko mi do jakiś wielkich nerwów. Jakby to miały być nerwy to bym sobie darował:)
Fakt szkoda czasu dla niektórych ale też szkoda by mi było tych, którzy dostali złe rady:)
A nie wiem co masz do mds08 np. michał z caraudioreda robi większość zabudów na tym głośników i wszyscy są zadowoleni....
Zamieszczone przez ghul
domyślam się bo wiem jaki jest michał jak nie zapłacisz dobrze za mds08 u niego to zapomnij...zrobił się jakiś dziwny i olewa małostkowych klientów.
Może zacznijmy od tego czy się znamy skoro piszesz ze wiesz jaki jest Michał ?
I jezeli tak, to ja bardzo bym prosił o ujawnienie twojej osoby skoro mnie publicznie oskarżasz.
Ode mnie :
1. To właśnie na małostkowych klientów się nastawiłem. Nieuprzejmy jestem tylko dla zarozumiałych osobników, którzy myślą że za 1000zł da się zbudować kompletny system, lub dla takich którzy zaopatrzą się w chińszczyzne na allegro i myślą że im ktos to zamontuje fachowo za 100zł.
2. mds08 stanowił i stanowi bardzo mały ułamek w moich instalacjach.
Skomentuj