Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam wzmacniacza

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam wzmacniacza

Witam szukam wzmacniacza do glośnika RE Audio RE-10 S4. Może to byc monoblok jak i równiez jakis czterokanałowy byle dobrze grało. Spodobał mi sie ten ale nie wiem czy da rade heh, pozdrawiam. Granica cenowa 300zl.
    http://allegro.pl/item582005817_alpi...d_zerknij.html

Fajny piec w ładnym stanie. Nie wiem jak bardzo prądożerne są te suby, ale piecyk powinien dać sobie radę.

Skomentuj

Dokładny opis znajduje sie na tej stronie, głosniczek ma 175 rms, a wzmacniacz troche mniej
      http://www.essa.com.pl/oferta/index....d=237&pid=1638

Skomentuj

Tak, znam te dane. Słuchałem RE SR10D2 i do niego wystarczy dobre 200rms. Tylko, że naprawdę dobre
        Tutaj jest 140rms na 175rms. Ta Alpinka to dobry stary piec, i powinno być dobrze.

Co z przednim systemem? czego oczekujesz od przodu?
        Opisz swoją instalacje.

Skomentuj

Szukaj czegoś co ma 300W RMS. Zapakuj go w skrzynię br. Dostaniesz w zamian szybki bas i dobre zejście.

Kumpel ma 2 RE10S4 w omedze kombi. Aktualnie grają w skrzyniach br zalecanych przez producenta. Zasila to rockfordem(720W RMS@2ohm). Nie dość, że potrafi to narobić zamieszania w aucie, to zagrało to lepiej niż w obudowach zamkniętych(np. w kawałku Michała Bajora - Nie chcę więcej, bas teraz kopie, a nie rozmywa się.

Skomentuj

Z powodu ze jestem cienki w tych sprawach, prosił bym was o jakieś propozycje wzmacniaczy. Niewiedziałem ze ten głosnik potrzebuje az tyle mocy, wzmacniacz ma miec max 300w rms ???

Skomentuj

Skoro jesteś cienki to może być odpowiedział na zadane pytania:)

Skomentuj

Sprawiłem sobie jbl gto 75.4. Co sądzicie o tym wzmaku, podłączac go czy sprzedac, dałem za niego 350zł (wydaje mi sie że niedrogo, stan prawie nowy).

Skomentuj

Szkoda gadać. Po co wszedłeś na forum skoro nie współpracujesz a do tego kupujesz chłam?

Skomentuj

Witam ponownie. Po ostatnim zakupie wzmacniacza co okazało się wtopą postanowiłem go się sprzedać, nawet zarobiłem. Do wydania mam max 500zł. W bagażniku się nic nie zmieniło nadal RE Audio RE-10 S4, przód helixy dark blue. Tym razem obiecam że dostosuje się do waszych propozycji. Pozdrawiam i z góry dzięki.

Skomentuj

wojtas8850, w tej kasie może coś cekawego wpadnie z Xeteca, Soundstream, ESX, może jakiś starszy Audio System. Dobre stare piece z potencjałem. Możesz się pokusić też o dwie dwukanałówki, albo 2ch i jakiś małe mono. Za tą kasę możesz kupić coś pokroju Kenwooda PS i do tego jakieś Alpine, Sony XM, SS, ESX, może Xetec, Autotek, 2ch na przód jest masa, tym bardziej, ze ty trylionów watów mocy nei potrzebujesz

Potwierdzam też słowa cursora, RE lubią więcej mocy

Pozdr.

Skomentuj

Czaruję...
                      X