Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tanio... glośno... mobilnie...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    BSW jest szybszy, ale primo - nie ma zejścia jak hertz
    Taa,no to ciekawe,Hertz to ma w ogóle zejście?No chyba że w 60L...ogólnie głośnik/ki wymagające w napędzie,ponadto niezbyt kontrastowe,raczej pompka niż głośnik.A jeśli już ktoś zakupi to mała skrzynka i eksperymenty z BR.Ostatecznie closed ale moje dls- więcej potrafią,więc bez sensu.

Skomentuj

czyli helixy lub FLI czy vibe
      reszta dostepna w sklepach w tej cenie jakos nie chce grac :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        to zależy od upodobań,nie ma parametru "jakość" :)
        BSW jest szybszy, ale primo - nie ma zejścia jak hertz, secundo - nie zagra w tak małej budzie, tertio - BSW wydaje mi się być nieco nijaki, nie w sensie neutralny ,ale właśnie nijaki, ani nie ma specjalnego wykopu , ani zejścia...
        Ciekawe jest to co piszesz bo akurat słuchałem 10 i 12cali w samochodzie i wcale nie brak ani zejścia ani kopa. Co do skrzynek to 10cali zagra w 25litrach a 12 w 30-35litrach.
        12cali zasilone wzmakiem 300W RMS własnej roboty robiło konkretne i bardzo kulturalne zamieszanie.

Skomentuj

Panowie...
          napisze mi ktos jak jest z tymi kablami.. kurde zamowilem komplet kabli do wzmaka, pradowy ma niby 10mm a przyszly jakies cienkie nie wiadomo co...
          Jak bralem kiedys do swojego bsw 8mm to na moje byly grubsze od tych co kupilem teraz:/

Jakies oszukane te kable maja, czy mi sie zrobila jakas mania "wielkosci"
          Foto kabla 10mm:

Jak to w sumie jest? Nie bedzie za "cienki" do hertza i tego ravelanda? W sumie bezpiecznik ma 60A...

[ Dodano: 2009-04-22, 13:12 ]
          Tu fotka z procab sig 48

Skomentuj

A nie pomyliłeś przekroju ze średnicą przewodu ? Z tego co się orientuję to jest rząd przekroi w milimetrach kwadratowych 6, 10, 16, 25, 35, 50 itd. Przy 60A przydałoby się z 16mm2 zależy jeszcze jaka długość ma być.

Skomentuj

Czaruję...
            X