Witam,
Właśnie przymierzam się do zakupu nowego radia do samochodu, gdyż całe audio jest już zrobione i to jedyny element który przydałoby się wymienić.
Oto czego oczekuję od nowego radia:
1. CD/CDRW (Nie musi być żadnych Mpshitów i innych magicznych udziwnień)
2. Ładnie odtwarzane dźwięki.
3. Ażeby radio nie gubiło stacji.
Mile widziane:
1. Wyjście niskopoziomowe (oprócz 4 wyjść ze wzmacniacza, chciałbym alby były wyjścia niskie dzięki któremu łatwiej byłoby mi połączyć radio ze wzmacniaczem własnej konstrukcji)
2. Wejście Liniowe (czy to z przodu czy też z tyłu radia, abym mógł podłączyć przykładowo laptopa)
3. Pilot (żeby pasażer też mógł owe radio obsługiwać)
Znajdzie się coś do tej ceny ?
Oczywiście te trzy dodatkowe rzeczy nie są mi nie zbędne, ale wolałbym żeby były, ale nie chciał bym przez nie tracić na jakości np odtwarzacza CD czy Radia.
Póki co upatrzyłem radio:
Pioneer DEH-1000E
Właśnie przymierzam się do zakupu nowego radia do samochodu, gdyż całe audio jest już zrobione i to jedyny element który przydałoby się wymienić.
Oto czego oczekuję od nowego radia:
1. CD/CDRW (Nie musi być żadnych Mpshitów i innych magicznych udziwnień)
2. Ładnie odtwarzane dźwięki.
3. Ażeby radio nie gubiło stacji.
Mile widziane:
1. Wyjście niskopoziomowe (oprócz 4 wyjść ze wzmacniacza, chciałbym alby były wyjścia niskie dzięki któremu łatwiej byłoby mi połączyć radio ze wzmacniaczem własnej konstrukcji)
2. Wejście Liniowe (czy to z przodu czy też z tyłu radia, abym mógł podłączyć przykładowo laptopa)
3. Pilot (żeby pasażer też mógł owe radio obsługiwać)
Znajdzie się coś do tej ceny ?
Oczywiście te trzy dodatkowe rzeczy nie są mi nie zbędne, ale wolałbym żeby były, ale nie chciał bym przez nie tracić na jakości np odtwarzacza CD czy Radia.
Póki co upatrzyłem radio:
Pioneer DEH-1000E
Skomentuj