Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt SD27

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blaupunkt SD27

Witam,
    Mam okazje dostać to radio za 260zł wraz z gwarancją 2letnia, i moje pytanie brzmi czy warto ?
    Jak jest z jaakoscia dzwieku i ogolne wrazenia wasze?

primo - zadna to okazja kupic w normalnej cenie
    secundo - blaupunkty jakos nigdy mnie nie powalily jakoscia brzmienia...
    tertio - wszystkie radia w tej klasie cenowej oferuja to samo :P

Skomentuj

Obecnie mam JVC KS-FX835R, czy odczuje poprawe jakosci dzwieku wzgledem tego?
      Wiem ze w podobnej klasie cenowej wszystkie radia oferuja to samo ale dalej nie wiem czy warto, czy za 260zl dostane cos lepszego

Skomentuj

Bullseye, jak się postarasz to kupisz JVC z serii SH, modele 55, 77, może jakimś cudem 99/909. Przy takiej przesiadce powinieneś odczuć różnicę, bo to była niegdyś klasa referencyjna. Pozostając przy JVC można wpsomnieć o starszych jeszcze CHAMELEONACH. Może Ci się jeszcze udać dostać jakąś Alpine CDA, coś pokroju 7876RB, ale dobry stan będzie bardzo wątpliwy.

Blaupunkta sobie daruj, chyba że serie MP7x, one jakością dźwięku tragiczne nie są, jednak rozwiązania techniczne i obsługę powinę...

Skomentuj

Czyli jednym słowem ten Blaupunkt będzie grał tragicznie gorzej od mojego JVC starego?
          Balcer90 słyszałeś tego Blaupunkta czy raczej piszesz względem firmy tylko?

Skomentuj

Słyszałem inne niskie modele producenta i żaden z nich nie wychylił się wiele ponad chociażby Panasonica, czyli najniższa półka. Moim zdaniem zamiast niższe nowsze, lepiej kupić starsze ale konkretniejsze.

Jeśli masz wzmacniacz jakiś to może pomyślisz o decku od Pioneera albo Clariona? Za tą kaskę możnaby już czegoś poszukać

Zamieszczone przez Bullseye
            Czyli jednym słowem ten Blaupunkt będzie grał tragicznie gorzej od mojego JVC starego?
            Ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Jeśli masz możliwość odsłuchu to bezpośrednio porównaj, lecz w dalszym ciągu bym polecał coś ze starszych, wyższych linii.

Skomentuj

Czaruję...
            X