Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz do 250 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz do 250 zł

Witam tak jak w temacie.
    bedzie zasilał przód i subwoofer
    4 kanałowy
    cena do 250 zł
    możliwość regulacji głośności przodu i tyłu oddzielnie
    filtr dolnoprzepustowy
    co moglibyście mi polecić ?
    może blaupunkt GTA480 albo GTA 4100B ?

W tej chwili testuje gta 460 i jak na razie gra fajnie. Posiada regulacje "przód tył" oddzielenie, filtry, podbicia. No i jest w miarę tani. za swojego zapłaciłem około 200zł

Skomentuj

http://allegro.pl/item629535788_axton_c502.html

Skomentuj

jak kupiles tego axtona to dobry wybor - w porownaniu do blaupunktow to juz wyrazna zmiana na plus

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          jak kupiles tego axtona to dobry wybor - w porownaniu do blaupunktow to juz wyrazna zmiana na plus
          Tja, jasne...

Skomentuj

TU akurat zgadzam się z Cursor-em

bez rewelacji są te Axton-y

Skomentuj

dan124, a słuchałeś jakiegoś? porównywałeś...
              ja osobiście mam model c502 i jest bardzo zadowolony. ładne brzmienie i do tego spora moc

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                ja osobiście mam model c502 i jest bardzo zadowolony. ładne brzmienie i do tego spora moc
                W porównaniu do.... ?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                  dan124, a słuchałeś jakiegoś? porównywałeś...
                  Słyszałem c502 i 2 wersje caa50(różniły się obudową). Wszystkie te wzmaki zagrały gorzej od philipsa DAP650 kupionego za 150zł na allegro
                  Kumpel zarzekał się, że nie zmieni wzmaka(caa50) na inny bo to prezent od kobity. Po podłączeniu DAP650, pierwsze pytanie jakie zadał:
                  "pożyczyłbyś mi go na kilka tygodni?"
                  Nagle pojawiła się scena, usłyszał nowe detale. PB ES-6C potrafiły kopnąć

dan124, a słuchałeś jakiegoś? porównywałeś..
                  Pytanie trochę nie na miejscu :P

Skomentuj

No miałem już okazje

nic specjalnego

"graja" jak zza ściany

Skomentuj

z waszych wypowiedzi wynika ze chyba inwestycja w blaupunkta nie bedzie stratą pieniędzy. Czy może jednak coś innego?

Skomentuj

Zamieszczone przez ZAP
                        z waszych wypowiedzi wynika ze chyba inwestycja w blaupunkta nie bedzie stratą pieniędzy. Czy może jednak coś innego?
                        Raczej odwrotnie, inwestycja w axtona to nie jest wcale duży przeskok jakości od blaupunkta.

Poszukaj starych alpine z "czarnych serii" 35xx lub sony ze starych serii XM(nie xplod) np. xm4540
                        Wzmacniacze może słabsze od blapunkta czy axtona, ale lepsze jakościowo. Dobrą opcją są też philipsy. To taka namiastka wyższych serii alpine z czarnej serii

Skomentuj

Czaruję...
                        X