Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Focus Alpine+JBL+MDS08;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Focus Alpine+JBL+MDS08;)

Witam. Posiadam Forda Focusa kombi. Ze zmian jakie dokonałem do tej pory to wymiana radia na Alpine CDA 9883, głośniki
    przód na JBL http://allegro.pl/item629356952_jbl_...lep_gw_pl.html
    tył http://allegro.pl/item628579677_jbl_...ra_bonusy.html
    W planach jest zamontowanie suba zrobionego na MDS 08 i wzmak CP602 plus wygłuszenie drzwi.
    Pytanie czy to się zgra, mogę wymienić przód jeżeli to konieczne. Słucham praktycznie wszystkiego od Dżemów po dance, hip hop.

najpierw wsadz tego suba to sie przekonasz
    Zamieszczone przez Krystian Markow
    suba zrobionego na MDS 08 i wzmak CP602
    jak chcesz kupowac nowego car powera to rozejzyj sie za czyms z odrobine wyzszej polki w tej cenie - np uzywane axtony. niewiele lepsze ale jednak roznica wyrazna a cena podobna

Skomentuj

Proponuję dwa zestawy zmienić na jeden przedni dobrze zamontowany, i spróbować znaleźć, tak jak Paweł polecił, coś używanego. Może jakaś 4 kanałówka? Przód od razu by napędziła. Sony XM4045 np.

Skomentuj

A kupie coś dobrego do przodu za ok 300zł. Czy trzeba wydać wiecej???

Skomentuj

Im więcej tym lepiej. Wszystko jednak można spieprzyć złym montażem. Odwrotnie - dobrym strojeniem można dużo uzyskać nawet z niedrogich głośników.

Skomentuj

Ktoś ostatnio wspominał o starym SS-ie

warto o takim pomyśleć

Skomentuj

SS-ie??? :?:

Skomentuj

Soundstream

Skomentuj

Dziki Koledze z tego forum mam taki na oku "Soundstream p204e" :grin:

[ Dodano: 2009-05-17, 23:15 ]
                  Najpierw kupie wzmacniacz czterokanałowy, wygłusze drzwi i zobacze jak to wpłynie na dzwięk. Następnie zrobie suba na MDS08. Ale jak się będzie miał ten wzmacniacz do tych głośników skoro mają 2ohm, czy im to nie zaszkodzi????

Skomentuj

Czaruję...
                  X